Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Stø Entreprenør AS

Adresse: Gamleveien 2, 1461 Lørenskog
Telefon: 47 902 27 837

Bransje: Entreprenør total

Nettside: https:, , www.stoent.no,
E-post: post@stoent.no

Firmabeskrivelse

I dag er vi ca. 65 ansatte, hvorav noen få sitter i stabsfunksjoner, mens det store flertallet er prosjektorganisasjon tilknyttet byggeplassvirksomheten.
Kjernen i vår virksomhet er at vi innehar en bred kompetanse til å gjennomføre de fleste typer prosjekter. Våre prosjekt-/ anleggsledere har mangeårig erfaring. Sammen med arbeidsledere og håndverkere danner de et produksjonslag som sikrer at du som kunde får ditt produkt levert til rett tid, rett kvalitet og rett kostnad.
Vi har et sett med kvalitetskrav, etiske retningslinjer, prosesser og rutiner som sørger for en sikker gjennomføring av våre prosjekter.
Mange av våre medarbeidere har lang fartstid i selskapet. Dette som følge av godt arbeidsmiljø og anerkjennelse for jobben man gjør. Vi har gode team med mennesker som kjenner hverandre etter mange års samarbeid, og som bidrar til en trygg og rasjonell prosjektgjennomføring.
Vår virksomhet har mer enn 60 års erfaring i byggebransjen.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Romerike 22. september 2020 | Bygg og anlegg Romerike 21. september 2021 | Bygg og anlegg Romerike 07. september 2022 | Bygg og anlegg Romerike 05. september 2023

Topp