Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Salesjobs AS

Adresse: Dronning Eufemias gt 16, 0191 Oslo
Telefon: 997 12 345

Bransje: Bedriftsrådgivning, Bemanning og rekruttering

Nettside: www.salesjobs.no
E-post: ken.robin@salesjobs.no

Firmabeskrivelse

SalesJobs arbeidsområde er å rekruttere mennesker til stillinger hvor salg, markedsføring og kundeoppfølging er en viktig del av jobben. Selgerne er inntektsdriverne i bedriftene, og salg handler i stor grad om følelser - og om systematikk.
Mekanismene innen salg og lederskap er nært beslektet, og vi rekrutterer selgende mennesker på alle nivåer, fra operativt personell til spesialister og ledere.
Utover selve jobben med å rekruttere nye selgere til en organisasjon hjelper vi din bedrift med å tjene mer penger og få bedre effekt av eksisterende selgere!
Vi er lokalisert i Oslo, Stavanger og Sandefjord.

Vår spesialkompetanse:

Alle ansatte har lang salgserfaring og tung kompetanse innen rekruttering og bemanning. Vår ekspertise er innen salgs og markedsstillinger og fokuserer på search/headhunting, annonsert rekruttering.

Våre målgrupper:

Vi jobber mot de fleste bransjer og bedrifter som har et sterkt fokus på forretningsutvikling, salg og markedsføring av tjenester og produkter. Ingen bedrifter er for store eller små - vi er mest opptatt av at bedriften har de riktige forutsetningene for å tiltrekke, beholde og utvikle de beste salgsprofilene.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Oslo 03. juni 2013 | Møteforum Romerike 17. september 2013 | Møteforum Drammen 19. november 2013 | Møteforum Romerike 23. september 2014

Topp