Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Novum Consulting AS

Adresse: Havnegata 10, 3040 DRAMMEN
Telefon: 32 22 67 70

Bransje: Annen bransje, Bedriftsrådgivning

Nettside: www.novumc.com
E-post: info@novumc.com

Firmabeskrivelse

UTENLANDSK SAMARBEIDSPARTNER/UNDERLEVERANDØR ?
Novum Consulting er et konsulentselskap med spesialkompentanse på området.
I et stadig mer internasjonalt dominert marked gjør et tiltagende antall norske bedrifter bruk av utenlandske underleverandører. Det er et komplekst lovverk og en rekke regler å forholde seg til. En del har erfart at de ikke har prioritert dette høyt nok. Myndighetenes tilstedeværelse på byggeplasser og anlegg, indikerer forventinger om oppdatert og ryddig dokumentasjon.
Novum Consulting har lang erfaring med "grenseoverskridende" prosjekter og jobber med begge sider - ser muligheter og forebygger feil og risiko. Rådgivning og kurs.
Vi tilrettelegger for møteplasser - søker etter samarbeidspartnere, organiserer bedriftsbesøk, B2B-seminarer og deltar i diverse næringsforum. Selskapet har en avdeling i Polen.

Vår spesialkompetanse:

Typiske emner vi gir råd og veiledning om daglig: utenlandske leverandører og krav om registrering, driftssted, skattepliktige tjenester og krav om avgiftsrepresentant, kontraktsforskjeller innleie av arbeidskraft og selvstendig oppdrag, oppdragsgivers rapporteringsplikt og solidaransvar, allmenngjøring av tariffavtaler, skatteavtaler og konsekvenser, faktureringsrutiner, informasjons- og påseplikt, ID-kort osv.

Våre målgrupper:

Norske foretak innen bygg- og anleggsbransjen. Entreprenørselskap, tiltakshavere, eiendomsutviklere, byggherrer, industriforetak m.fl.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Drammen 05. juni 2008 | Bygg og anlegg Vestfold 27. august 2008 | Bygg og anlegg Østfold 07. oktober 2008 | Møteforum Oslo 28. oktober 2008 | Møteforum Drammen 04. februar 2009 | Bygg og anlegg Oslo 24. november 2014

Topp