Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Jobzone Bygg & Anlegg AS

Besøksadresse: Sandakerveien 114B, 0484 Oslo
Postadresse: PB 4542 Nydalen, 0404 Oslo
Telefon: 21 52 64 00

Bransje: Bemanning og rekruttering

Nettside: www.jobzone.no
E-post: stig.granli@jobzone.no

Firmabeskrivelse

Jobzone bygg & anlegg er en spesialavdeling i Jobzone som rendyrket jobber mot bygg- og anleggssektoren i Oslo og Akershus. Vi har som mål å være en kvalitetspartner innenfor vår bransje og har derfor satset ene og alene på partnere med bransje erfaring. Avdelingen har ca. 200 utleide medarbeidere på korte og lange kontrakter ute hos våre kunder. Vår hovedtyngde ligger innenfor tømrer- og betongfagene, men spør oss gjerne om alle typer fagarbeidere og administrativt personell innen for BA bransjen. Vi har gode referanser innenfor montering av gipsvegger, himlinger og systemvegger, leveranser innenfor de tekniske fagene (rørlegger, elektriker og ventilasjon), kranførere og sjauere.

Jobzone er også leveringsdyktig på vei- og anleggsmarkedet, og har gode referanser i blant annet avtalekunder som Hæhre Entreprenør og Implenia.

Alt personell som leies ut innen B&A skal gjennomgå elektronisk HMS opplæring FØR kandidaten settet i jobb. Kursbevis inngår som en del av dokumentasjonspakken i IK-perm/byggeplassperm.

Vår spesialkompetanse:

Vi leverer personell innenfor følgende fagområder: - Tømrer- og betongfagene - Gips- og himlingsmontører - Rørleggere, elektrikere og ventilasjonsmontører - Kranførere - Sveisere Jobzone er også leveringsdyktig på vei- og anleggsmarkedet, og har gode referanser på leveranse av: - Maskinførere - Tunellarbeidere - Grunnarbeidere med ADK-bevis - Forskalingssnekkere - Jernbindere Alt personell som leies ut innen skal gjennomgå elektronisk HMS opplæring FØR de settet i jobb. Kursbevis inngår som en del av dokumentasjonspakken i IK-perm/byggeplassperm, sammen med blant annet dokumentasjon på lønns- og arbeidsbetingelser og forsikringsordninger. Administrativt personell innen for BA bransjen, slik som prosjektledere, anleggsledere, formenn og bas.

Våre målgrupper:

Aktører innenfor bygg- og anleggsmarkedet som har behov for innleie av personell.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Stavanger 29. mai 2008 | Bygg og anlegg Bergen 11. juni 2008 | Bygg og anlegg Vestfold 27. august 2008 | Bygg og anlegg Oslo 03. november 2008 | Bygg og anlegg Romerike 24. februar 2009 | Bygg og anlegg Stavanger 07. mai 2009 | Bygg og anlegg Oslo 11. juni 2009 | Bygg og anlegg Vestfold 27. august 2009 | Bygg og anlegg Oslo 08. desember 2009 | Bygg og anlegg Telemark 10. februar 2010 | Bygg og anlegg Romerike 01. mars 2010 | Bygg og anlegg Oslo 24. november 2014

Topp