Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Icopaltak AS

Besøksadresse: Fjellhamarveien 52, 1477 FJELLHAMAR
Postadresse: Postboks 55, 1477 FJELLHAMAR
Telefon: 67 97 90 00

Bransje: Blikkenslagere og takarbeid, Håndtverkstjenester

Nettside: www.icopal.no

Firmabeskrivelse

IcopalTak AS har 9 avdelinger og beskjeftiger over 200 taktekkere i Norge.
Dette gjør oss til en av landets største takentreprenør, målt i omsetning og menneskelige ressurser.

Ved oppføring av alle typer bygg og boliger deltar vi gjerne i prosjektering for å oppnå de beste tekniske løsninger. Vårt kvalitetssikringssystem gjør oss profesjonelle i alle ledd, fra forprosjektering til overlevering av FDV-rapporter og sluttdokumentasjon.

Taket er byggets viktigste og mest utsatte fasade. La IcopalTak kontrollere taket før lekkasjene kommer og skadene er et faktum. Det kan være store kostnader å spare på å inngå en serviceavtale om regelmessig taksjekk.

Vi utfører alle typer rehabiliteringer av flate tak. Det være seg alt fra garasjer, terrasser og eneboliger, til større borettslag og næringsbygg.
På større rehabiliteringsprosjekter er vi også behjelpelig med å utarbeide beskrivelse som igjen danner grunnlag for et komplett og sammenlignbart pristilbud. Vi gir også råd når det gjelder etterisolering for bedre fyringsøkonomi.

Vår spesialkompetanse:

Nytekking av flate tak, dekke, etc. og rehablitering av eldre tak med PVC og ATB. Vi tilbyr også vedlikeholdsavtaler med årlig kontroll av tak.

Våre målgrupper:

Alle med flate tak - Industri, borettslag og boligsameier, offentlig virksomhet, privat og eiendomsselskaper.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Østfold 07. oktober 2008 | Bygg og anlegg Oslo 24. november 2014 | Bygg og anlegg Oslo 23. november 2015 | Bygg og anlegg Romerike 28. mars 2017 | Bygg og anlegg Oslo 22. november 2017 | Bygg og anlegg Romerike 22. mars 2018 | Bygg og anlegg Oslo 22. november 2018

Topp