Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Eidsiva Marked AS

Besøksadresse: Vangsvegen 73, 2307 HAMAR
Postadresse: Postboks 4100, 2307 HAMAR
Telefon: 06262

Bransje: Annen

Nettside: eidsivaenergi.no
E-post: kundeservice@eidsivaenergi.no

Firmabeskrivelse

Eidsiva er norges 5. største energiselskap, og har ca 1000 ansatte. Hovedkontoret er på Hamar, men har kontorer i både Kongsvinger, Gjøvik og Lillehammer. EIdsiva eies av lokale kommuner og fylkeskommuner, og har 4,5 milliarder kroner i omsetning samt 7,4 milliarder i bokført egenkapital. Selskapet drifter 45 kraftanlegg og har 3,4 TWh egenproduksjon av kraft.
Konsernet har søkt konsesjon om å bygge ut ytterligere 1,2 TWh ny kraft i innlandet frem til 2020.
Eidsiva Marked AS er en nasjonal aktør, og leverer kraft til både bedriftsmarkedet og privatmarkedet. Vi tilbyr flere kraftavtaler hvor vi tilpasser produktet utifra kundens behov for forutsigbarhet. Eidsiva Marked as har gode referansser, og tilbyr gode webløsninger for å følge opp energiforbruket både på bygg og enkeltanlegg.
Eidsiva er engasjert innenfor miljø- og klima og har bl.a. etablert flere hurtigladerstasjoner for elbiler i Innlandet, kan gi råd om energieffektivisering og er gjerne en samtalepartner for å bedre den enkelte bedrift sin miljø- og klimaprestasjon.

Vår spesialkompetanse:

Gode strømprodukter som ivaretar ditt behov for forutsigbarhet og eller ønske om lavest mulig pris over tid.

Våre målgrupper:

Vi leverer til store og små bedrifter.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Romerike 17. september 2013 | Møteforum Hedmark / Oppland 13. februar 2014 | Møteforum Oslo 26. mai 2014 | Møteforum Romerike 23. september 2014

Topp