Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

YSA DESIGN AS

Adresse: Frognerstranda 2, 0250 OSLO
Telefon: 23 01 44 00

Bransje: Arkitekter, Interiørarbeid

Nettside: www.ysa.no
E-post: post@ysa.no

Firmabeskrivelse

Firmaet Petter Yran & Bjørn Storbraaten, Architects AS ble dannet i 1987. YSA DESIGN AS ble dannet i 2016 med fem partnere i tillegg til opprinnelige eiere av Y&S.

Designteamet består av medarbeidere med ulik bakgrunn, utdannelse og erfaring. Vi har arkitekter, interiørarkitekter, ingeniører, tekstildesignere og grafikere ansatt. Tilsammen har vi en styrke som klarer å levere et komplett og gjennomtenkt produkt, via alle faser i ethvert prosjekt; fra idékonsept og forprosjekt, til bygging og ferdigstillelse.
Y&S utvikler designkonsepter for både sjø og land. Vi har prosjekter innen cruise-, yacht- og elvebåtmarkedet på sjøsiden og innenfor hotell-, kontor- og boligmarkedet på landsiden.

Vår spesialkompetanse:

Kreative, innovative og arealeffektive designløsninger. Kontorer, boliger, opplevelse, hotell/ resorts, handel & næring, cruiseskip. Kreativ Interiør arkitektur og Design av meget høy standard.

Våre målgrupper:

Utbyggere, investorer, eiendomsselskaper, entreprenører.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Oslo 20. november 2012 | Bygg og anlegg Oslo 25. november 2013 | Bygg og anlegg Oslo 24. november 2014 | Bygg og anlegg Oslo 23. november 2015 | Bygg og anlegg Oslo 22. november 2018

Topp