Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

WSP Norge AS

Besøksadresse: Fred Olsens gate 1, 0102 Oslo
Postadresse: Postboks 185 Sentrum, 0102 Oslo
Telefon: 23 24 45 50

Bransje: Eiendomsutviklere, Energi, Prosjektledelse, Rådgivende ingeniører

Nettside: www.wsp.com, nb-NO

Firmabeskrivelse

WSP Norge AS er en del av det verdensledende tekniske rådgiverselskapet WSP, som har hovedkontor i Montreal, Canada. På verdensbasis har WSP-konsernet ca. 50 000 medarbeidere fordelt på 500 kontorer i 40 land.
WSP Prosjektledelse er et forretningsområde i WSP Norge AS. Vi er en av Norges ledende virksomheter innen profesjonell prosjektledelse. Vi leverer prosjektledelse, prosjektutvikling og prosjektrelaterte spesialisttjenester til offentlige og private aktører innen en rekke bransjer, hvorav de viktigste er bygg, infrastruktur, samferdsel, energi og industri.
WSP Norge AS eier WSP Engineering AS (tidligere Høyer Finseth AS). WSP Engineering AS er et av Norges ledende miljøer innen komplett byggeteknisk prosjektering og rådgivning. I april 2018 forsterker WSP sin posisjon som en av Nordens ledende aktører innen byggprosjektering ytterligere ved at også UnionConsult AS ble en del av WSP.

Vår spesialkompetanse:

Prosjektadministrasjon, prosjektledelse, byggeledelse, prosjekteringsledelse, arkitektur, prosjektering og rådgivning

Våre målgrupper:

Private og offentlige utbyggere innen bygg, eiendom, samferdsel/ infrastruktur, energi og industri.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Drammen 21. mai 2015 | Bygg og anlegg Drammen 30. mai 2016 | Bygg og anlegg Drammen 23. mai 2017 | Bygg og anlegg Drammen 28. mai 2018 | Bygg og anlegg Drammen 05. juni 2019 | Bygg og anlegg Drammen 01. september 2020

Topp