Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

WK Entreprenør AS

Adresse: Kilengaten 29, 3117 TØNSBERG
Telefon: 47 33 01 66 00

Bransje: Entreprenør total

Nettside: http:, , www.wke.no

Firmabeskrivelse

Vår historie går helt tilbake til 1954 da bedriften ble etablert som en murmesterbedrift. Fra den tid og fram til i dag, kan vi se tilbake på en stolt bedriftshistorie der vi har utviklet oss til å bli en solid aktør som profesjonell bygningsentreprenør. I dag dekker vi et markedsområde som strekker seg fra Stor-Oslo og ned til Larvik. Markedet dekker vi med utgangspunkt i våre to avdelingskontorer i Tønsberg og Oslo. Vi har hatt god vekst de siste årene og har ambisjoner om ytterligere lønnsom vekst i årene som kommer. I 2021 omsatte vi for 618 mill, i 2022 lå omsetningen på rundt 900 mill.

Vår spesialkompetanse:

Vi er i dag mer enn 90 medarbeidere som til sammen representerer en unik blanding av erfaring, kunnskap og ungdommelig pågangsmot. Hos oss har vi sivilingeniører, ingeniører, forskalingssnekkere, betongarbeidere og tømrere. Når det er nødvendig henter vi selvfølgelig inn kompetanse vi selv ikke har. Solid fagkunnskap og prosjektledelse av høy kvalitet er en viktig del av vår styrke. Alle medarbeidere får jevnlig kursing og erfaringsutveksling i tillegg til varierte og utfordrende arbeidsoppgaver. Vi har status som lærebedrift og har hele tiden lærlinger knyttet til oss. Dette hjelper oss å ivareta håndverket og videreføre kompetansen, samtidig som det blir enklere å rekruttere framtidige fagarbeidere. Vi ønsker hele tiden å svare på kundens forventninger og krav til leveranse. Som en del av dette har vi innarbeidet et solid system for kvalitetssikring på alle nivåer. Vi er opptatt av hele prosjektets gang fra planlegging, bruk, drift og vedlikehold til riving og gjenvinning. Våre fokusområder er avfall, energi, produkt og materialvalg. Samtidig som vi skaper det gode innemiljøet, er vi med andre ord også opptatt av å trygge det ytre miljøet.

Våre målgrupper:

Privat og offentlige byggherrer

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Vestfold 27. august 2008 | Bygg og anlegg Vestfold 24. november 2011 | Bygg og anlegg Vestfold/Telemark 16. oktober 2017 | Bygg og anlegg Vestfold/Telemark 16. september 2019 | Bygg og anlegg Drammen 27. oktober 2021 | Bygg og anlegg Drammen 12. oktober 2022 | Bygg og anlegg Oslo 01. desember 2022 | Bygg og anlegg Vestfold/Telemark 03. mai 2023 | Bygg og anlegg Drammen 17. oktober 2023

Topp