Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

W.Giertsen HallSystem AS

Adresse: Nygårdsviken 1, 5164 Laksevåg
Telefon: 55 94 30 40

Bransje: Prosjektledelse, Stål, Utleie av maskiner og utstyr

Nettside: www.giertsenhall.no

Firmabeskrivelse

W.Giertsen HallSystem AS er en ledende leverandør av lagerhaller og arbeidstelt til industri, fritid, freds- og nødhjelpsoperasjoner siden 1967.

Vi har lange og sterke relasjoner til våre kunder både i Norge og internasjonalt, og har spesialisert oss på leveranser til Bygg & Anlegg.

W.Giertsen HallSystem AS tilstreber nærhet til sine kunder. Våre kjerneverdier er ansvarlighet, respekt og profesjonalitet.

W.Giertsen HallSystem AS er et datterselskap av W. Giertsen AS, et bergensk familieselskap etablert i 1875.

Vår spesialkompetanse:

Med en stor og erfaren teknisk avdeling har WGH en god og sterk spesilakompentanse med å tilpasse riktig prodkt inn mot ; Offentlig Industri Fritid Handel og logistikk + Produkter + Tjenester Referanser Ledig stilling Godkjenninger I tillegg til nye produkter leverer også WGH nye duker til eksisternde haller.

Våre målgrupper:

Entreprenører, industri, produksjon, oppdrett, onshore, offshore

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Bergen 11. juni 2008 | Bygg og anlegg Vestfold 27. august 2008 | Bygg og anlegg Østfold 07. oktober 2008 | Bygg og anlegg Oslo 03. november 2008 | Bygg og anlegg Trondheim 04. desember 2008 | Bygg og anlegg Oslo 20. november 2012

Topp