Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Tømmermester Kjetil Eriksen AS

Besøksadresse: Mikael Hertzbergs V 3, 0411 OSLO
Postadresse: Postboks 18 Kjelsås, 0411 OSLO
Telefon: 22 22 41 79

Bransje: Byggmestere og tømrere

Nettside: http:, , www.kjetileriksen.no

Firmabeskrivelse

Tømrermester med 15 ansatte.
Etablert i 1983 i Oslo. Utfører oppdrag for forbruker- og proffmarkedet.
Har i dag tre tømrermestere i daglig ledelse.

Arbeider med alternative entreprisemodeller og legger stor vekt på tidlig involvering i byggeprosjekt for å oppnå god totaløkonomi for kunde og entreprenør.

Daglig leder var styreleder i Norges Byggmesterforbund i perioden 2001 - 2006 og arbeider fortsatt akrivt med byggenæringens omdømme og næringspolitikk. Sitter i dag i NHOs utvalg for mindre bedrifter og i regjeringens ressursgruppe for små og mellomstore bedrifter.

Utfører også registreringsarbeider og lager restaureringsplaner for fredete bygninger. Har opprag for antikvariske myndigheter i bl.a Oslo. Akershus og Østfold.

Vår spesialkompetanse:

Restaurering av vernede bygg. Vindusrestaurering. Alternative entreprisemodeller for nybygg og ombygging. Tilstandsregistrering vernede bygg. Prosjekteringsledelse og tidlig involvering i samarbeid med arkitekt, prosjekterende og tekniske entreprenører.

Våre målgrupper:

Leverandør til forbrukermarkedet. Offentlig byggherre i sammensatte entrepriser med vekt på samspill, gjennomføringsevne og krav til spesialkompetanse f.eks ift vernede bygg.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Romerike 01. mars 2010 | Bygg og anlegg Oslo 26. oktober 2010 | Bygg og anlegg Romerike 25. mars 2014 | Bygg og anlegg Romerike 22. september 2020

Topp