Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Terje Grønmo Arkitekter AS

Adresse: Bygdøy Alle 5, 0257 OSLO
Telefon: 47 67 12 66 00

Bransje: Arkitekter

Nettside: www.gronmo.no
E-post: post@gronmo.no

Firmabeskrivelse

Terje Grønmo arkitekter AS har i mer enn 50 år drevet en omfattende og allsidig virksomhet. I 2006 skiftet firmaet navn fra Østgaard Arkitekter AS til Terje Grønmo Arkitekter AS. Terje Grønmo har vært faglig og daglig leder av kontoret siden 1988.

Kontoret har fokus på nyskapende og bærekraftige arkitektur hvor arkitektonisk kvalitet tillegges vekt. Vår allsidige prosjektbakgrunn utgjør et fortrinn ved analyse og oppgaveforståelse i våre oppdrag. Prosjektene utvikles gjennom grundig analyse og dialog med oppdragsgiver og brukere. TGA har utviklet en klar faglig plattform hvor arkitektur, miljø, interiør og design utgjør en samlet helhetlig profil.

Vi er pr i dag ca. 10 ansatte med ulik erfaringsbakgrunn som samlet utgjør et aktivt og dynamisk fagmiljø.

Vår spesialkompetanse:

Kontoret har en bred erfaringsbakgrunn og gjennomført flere prisbelønte prosjekter innenfor ulike bygningskategorier som tinghus, skoler / høyskoler, ambassader, kirker og omsorgsbygg. Vi jobber med både private og offentlige aktører, og har flere pågående rammeavtaler med kommuner på Østlandet. Vi bistår i alle prosjektets faser fra tidligfase / mulighetsstudier, forprosjekt, detaljprosjekt og anbudsbeskrivelser, til byggeoppfølging og FDV. Vi ivaretar ofte rollen som SØK, regulering, landskapsprosjektering og interiør i egne prosjekter. VI behersker nyeste verktøy for digital samhandling/ BIM, og 3D illustrasjonarbeid.

Våre målgrupper:

Vi ønsker å inngå prosjektsamarbeid med ulike aktører som tomteiere / utviklere, private og offentlige byggherrer, entreprenører og andre konsulentvirksomheter. Vi har erfaring med ulike prosesser og gjennomføringsmodeller og stiller oss åpne for samarbeid i ulike faser av prosjekter, der målsettingen er verdiskapning og kvalitet innenfor gitte rammer.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Oslo 26. oktober 2010 | Bygg og anlegg Oslo 20. november 2012 | Bygg og anlegg Oslo 22. november 2017 | Bygg og anlegg Oslo 01. desember 2021

Topp