Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Talo Arkitektur AS

Adresse: Hausmannsgate 16, 0182 OSLO
Telefon: +4723327270

Bransje: Arkitekter

Nettside: www.talo.no
E-post: firmapost@talo.no

Firmabeskrivelse

Talo Arkitektur har gjennom årene opparbeidet et bredt erfaringsgrunnlag fra mange spennende og varierte prosjekter, i både stor og liten skala.
Firmaet ble etablert i 1979 og het fram til september 2022 Derlick Arkitekter.
Kontoret utfører oppdrag i alle faser, både for privatpersoner og profesjonelle utbyggere, og har sentral godkjenning i tiltaksklasse 3.
Firmaet består i dag av 11 engasjerte medarbeidere hvorav 5 er partnere.

Vi vektlegger grundige analyser og vurderinger, samt ryddige prosesser overfor de vi jobber opp mot og i våre kvalitetssikringsrutiner.
Vi er respektfulle overfor hverandre, våre kunder og overfor oppgaven og stedets ulike forutsetninger.
Derfor ser vi det også som vårt samfunnsansvar og vår plikt overfor kundene våre å være søkende og nysgjerrige i vår faglige tilnærming slik at vi løfter ethvert prosjekt til sitt fulle potensiale.
Vi er særlig opptatte av god stedsutvikling, bærekraftig planlegging og har et sterkt fokus på bokvalitet i vårt arbeide.

Vår spesialkompetanse:

Hovedvekten av våre oppdragstyper er i dag innenfor boligutvikling i alle typer skala, herunder både nybygg og rehabilitering/transformasjon av eksisterende bygg. Vi har også jobbet med flere barnehager og brukertilpasninger i næringslokaler. Vi har bred erfaring fra alle prosjektfaser. Vi utført flere reguleringsplaner av ulike størrelser og har god kompetanse til å utføre både illustrasjonsprosjekt og plandokumenter. Videre har vi også mye erfaring med innledende mulighetsstudier, skisseprosjekt, søknader og detaljprosjektering.

Våre målgrupper:

Vi tegner for både private og profesjonelle oppdragsgivere.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Oslo 20. november 2012 | Bygg og anlegg Oslo 28. november 2016 | Bygg og anlegg Oslo 22. november 2017 | Bygg og anlegg Oslo 01. desember 2022

Topp