Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

STUDIONSW AS

Besøksadresse: Torggata 52, 2301 HAMAR
Postadresse: Postboks 13, 2301 HAMAR
Telefon: 62 55 04 00

Bransje: Arkitekter

Nettside: , www.studionsw.no
E-post: post@studionsw.no

Firmabeskrivelse

Vår visjon er å skape arkitektur av høy kvalitet, i hele spekteret av arkitekturoppgaver.

STUDIONSW arkitektur ble etablert i 1985, og har de siste årene styrket og utvidet firmaets bemanning ved ansettelse av flere høyt kvalifiserte medarbeidere.

Kontoret har pr i dag 18 ansatte, derav 12 arkitekter.

Kontoret innehar som ett av få kontorer i Innlandsregionen formell kompetanse innen alle arkitektfag; bygg, interiør og landskap. Vi innehar bred kompetanse og lang erfaring som arkitekter, formgivere og rådgivere innenfor et stort spekter av prosjekteringsoppgaver.

Kontoret har siden etableringen hatt langvarige samarbeid med faste oppdragsgivere og bidrar som verdiskapende rådgivere i kundenes utviklingsprosesser utover selve arkitekturprosjekteringen. Vi har høyt fokus på godt samarbeid internt og eksternt, og strekker oss langt for å oppnå gode resultater; arkitektonisk, økonomisk, funksjonelt og estetisk.

Vår spesialkompetanse:

Boliganlegg, skole/undervisning, kombinerte bolig/næringsbygg, forretningsbygg for plasskrevende handel, kontorbygg, omsorgsboliger, hotell mm. Analyse/mulighetsstudier og regulering

Våre målgrupper:

Privat og offentlig sektor

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Hedmark / Oppland 12. februar 2014 | Bygg og anlegg Romerike 24. mars 2015 | Bygg og anlegg Romerike 22. september 2020

Topp