Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Steni AS

Adresse: Lågendalsveien 2633, 3277 Steinsholt
Telefon: 33 15 56 00

Bransje: Byggvarer, Fasadearbeid

Nettside: www.steni.no
E-post: salg@steni.no

Firmabeskrivelse

Steni AS er Europas største produsent av fasadeplater i steinkompositt, og markedsleder i Norge når det gjelder fasade/interiørplater.

Vårt hovedkontor med produksjon og sentrallager ligger i Vestfold.

I tillegg har vi salgsselskaper i en rekke land.

Vi er en viktig aktør på proffmarkedet, både når det gjelder nybygg og rehabilitering av boligbygg, næringsbygg og offentlige bygg.

Våre viktigste målgrupper er arkitekter, byggherrer, konsulenter, entreprenører og byggevareforhandlere.

Vår spesialkompetanse:

Steni har et meget stort fargeutvalg og muligheter - og med all produksjon i Larvik er det lokale og kortreiste kvalitetsprodukter. Steni har full fokus på deg som kunde, slik som gjennomgang av prosjektet (gjerne også i tidligfase - helt uforpliktende for kunden), Steni har eget teknisk kontor, oppstartsmøter og oppfølging på byggeplass etc. Steniplater tåler det meste, spark og slag, ballspill etc - og platene kan enkelt høytrykkspyles opp til 100 bar for enkelt vedlikehold. Steniplater kan også enkelt få av tagging og grafitti uten ekstra forbehandling av platene. Steni leverer ofte formatkappede og ferdig forborede plater etter avtale i prosjekt - helt uten ekstra kostnader for dette med "online" produksjon og det er mange muligheter = større formatfleksibilitet i fasadene for byggherre/arkitekten ved prosjektering - og ikke minst ofte mindre svinn og lavere monteringskostnader for montør/entreprenør!

Våre målgrupper:

Hovedfokus til Steni er til arkitekter/ konsulenter, byggherrer/ eiendomsfirmaer, entreprenører/ montører, byggevareforhandlere og boligbyggelag/ borettslag.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Drammen 05. februar 2009 | Bygg og anlegg Drammen 19. november 2009 | Bygg og anlegg Sørlandet 25. januar 2024

Topp