Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Skape Entreprenør AS

Adresse: Trondheimsveien 183, 2020 Skedsmokorset
Telefon: 47 99501111

Bransje: Anleggsgartnere, Asfalt og veiarbeid, Betongarbeid og forskaling, Byggmestere og tømrere, Entreprenør total, Maskinentreprenører og grunnarbeid, Murere, Prosjektledelse

Nettside: https:, , skape.as,
E-post: post@skape.as

Firmabeskrivelse

Skape entreprenør er en ISO 9001 sertifisert totalentreprenør lokalisert på Skedsmokorset. Vi har egenansatte fagfolk som utfører alt fra grunnarbeid og betongkonstruksjoner til utvendig og innvendig tømrer arbeid. Vårt nedslagsfelt er primært Stor Oslo og Romerike.

Vår spesialkompetanse:

Vi er spesialister på arbeid nær høyspent installasjoner og har et høy fokus på HMS i all våre prosjekter. Vi liker prosjekter som er for små for de store og for komplisert for de små. Våre ansatte jobber etter å finne de gode løsningene sammen med kundene, rådgivere og leverandører. Vi er best på rehabilitering , men tar også på oss nybygg .

Våre målgrupper:

Skape søker å samarbeide med de som utvikler næringseiendom, gjerne til kontorvirksomhet , men også næring som har behov for bygg med et mer spesifikt formål som trafostasjoner, avfallsystemer og verksteder og annet.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Oslo 01. desember 2022

Topp