Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Se-Arkitektur AS

Adresse: Wernersholmvegen 49, 5832 PARADIS
Telefon: 55 98 70 20

Bransje: Arkitekter

Nettside: www.se-arkitektur.no
E-post: firma@se-arkitektur.no

Firmabeskrivelse

SE-Arkitektur AS ønsker å være en positiv bidragsyter og støttespiller for våre oppdragsgivere. Vi har erfaring og kompetanse innen arealplanlegging, utredning/programmering, arkitekturprosjektering, prosjekteringsledelse og som ansvarlig søker. Vi kan bistå våre kunder gjennom hele prosjekteringsprosessen fra mulighetsstudier, via regulering til ferdig prosjekt. Vi har erfaring fra blant annet næringsbygg, kontor, bolig, helse, skole, idretts- og svømmeanlegg. Vi er løsningsorientert og arbeider aktivt for å sikre at våre kunders ønsker i størst mulig grad blir ivaretatt.

Vår spesialkompetanse:

SE-arkitektur as har erfaring innenfor følgende fagområder: Tiltaksklasse 3: Arkitektur, Ansvarlig søker Tiltaksklasse 2: Veg-, utearealer og landskapsutforming, Oppmålingsteknisk prosjektering, Bygningsfysikk Vi har i tillegg som målsetning å styrke vår planfaglige del og gjennomfører større plansaker på øst- og vestlandet Vi er medlem av Arkitektbedriftene og benytter kvalitetssystemet MAKS10.

Våre målgrupper:

Privat- og offentlig sektor.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Bergen 16. mars 2010 | Bygg og anlegg Bergen 30. oktober 2012 | Bygg og anlegg Bergen 06. november 2017 | Bygg og anlegg Bergen 28. oktober 2019

Topp