Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Ruta Entreprenør AS

Adresse: Øvre Flatåsveg 12, 7079 Flatåsen
Telefon: 47 924 46 111

Bransje: Entreprenør total

Nettside: http:, , www.ruta.no
E-post: firmapost@ruta.no

Firmabeskrivelse

Ruta Entreprenør AS ble etablert i 2007 med hovedkontoret ligger på Flatåsen i Trondheim. I 2017 etablerte vi vårt avdelingskontor på Helsfyr i Oslo.

Vi er i dag ca. 130 ansatte fordelt på utførende, prosjektledelse og administrasjon med en omsetning på ca. 1 mrd.

I all hovedsak utfører vi samspill- og totalentrepriser for offentlige og private byggherrer. Gjennom egne prosjektutviklere og egen teknisk avdeling ønsker vi gjerne å komme tidlig inn i prosjektene.

Ruta skal gjennom mottoet «Liten nok til å lytte, stor nok til å levere» sette kunden i fokus og gjennom dette befeste og styrke sin posisjon som et av de markedsledende entreprenørselskapene i Midt-Norge og på Østlandet.

Vi har ett sterkt fokus på omdømme og ønsker gjennom god prosjektgjennomføring å ta vare på både vårt eget og ikke minst våre kunders omdømme .

Vår spesialkompetanse:

Samspill- og totalentrepriser for private og offentlig byggherrer. Egen avdeling for byggfornyelse som arbeider med rehabilitering og tilbygg i privat og offentlig regi. Oppføring av større boligprosjekter.

Våre målgrupper:

Private eiendomsutviklere, Offentlige byggherrer.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Oslo 22. november 2018 | Bygg og anlegg Drammen 01. september 2020 | Bygg og anlegg Romerike 22. september 2020 | Bygg og anlegg Oslo 01. desember 2021 | Bygg og anlegg Trondheim 10. november 2022 | Bygg og anlegg Oslo 01. desember 2022

Topp