Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

RsV Gruppen AS

Besøksadresse: Litleåsvegen 49, 5872 Bergen
Postadresse: Postboks 46 Ulset, 5872 Bergen
Telefon: 55 95 07 30

Bransje: Annen bransje

Nettside: rsvgruppen.no
E-post: post@rsvgruppen.no

Firmabeskrivelse

5 september 2000 ble Renholds service Vest AS startet.
Vi begynte som et rent Renholds selskap, i januar 2004 ble RsV Maling & Gulv AS etablert.
Mange spør oss hva RsV står for og det begynte som en forkortelse for Renholds service Vest og brukes nå som navn på Gruppen og i de ulike selskapene.
RsV Renhold AS har vokst seg sterk siden den spede begynnelse i 2000 og i 2017 tilbyr vi våre tjenester til både private og offentlige virksomheter.
I tillegg til dem som var med å starte opp Gruppen har det kommet til nye og verdifulle medarbeidere, og vi har nå en dyktig stab både av ledere,renholdere, malere og gulvleggere.

Vår spesialkompetanse:

Vår hovedmålsetning for driftsselskapene er at våre kunder skal oppleve å få det lille ekstra, i tillegg til tjenesten som etterspørres. Dette oppnår vi med kompetanse i alle ledd. flere av våre medarbeidere og våre ledere har erfaring i bransjen gjennom mange år og innehar fagbrev innen sine respektive områder.

Våre målgrupper:

Vår målgruppe er både det private og offentlige markedet. I hovedsak er det i privat markedet vi har våre største markedsandeler, innen Daglig renhold, temporære oppdrag, bygg vask, RTB, fasaderengjøring og vaktmester tjenester som snøbrøyting/salting ,kosting mm.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Bergen 06. november 2017 | Bygg og anlegg Bergen 05. november 2018

Topp