Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Rototec AS

Adresse: Myrvangvegen 2, 2040 Kløfta
Telefon: 47 952 20 665

Bransje: Kuldeteknikk, Rørleggere og VVS, Rådgivende ingeniører, Ventilasjon

Nettside: http:, , rototec.no
E-post: info@rototec.no

Firmabeskrivelse

Rototec er Europas største leverandør av geoenergiløsninger og er en erfaren innovatør i bransjen. Tjenestene våre omfatter hele prosessen i forbindelse med energisystemer ? alt fra konsultasjon til installasjon.

Vi tilbyr et prisgunstig, pålitelig og fornybart alternativ til fjernvarme og olje. Vi leverer bergvarme og -kjøling til store eiendommer og industrianlegg. Vi tilbyr også konsultasjon i forbindelse med geoenergiprosjekter.

Vår spesialkompetanse:

Konsultasjon og forberedende utredning Konsulenttjenestene våre omfatter kostnadsberegninger for store prosjekter og kartlegging av metoder for å gjennomføre prosjektene, allerede i forberedelsesfasen. Tjenestene kan også tilpasses slik at de settes inn for å utvikle prosjekter som allerede har startet. Konsulenttjenester, opplæring og energiberegninger gjøres gjennom vår ekspertorganisasjon Rototec Consulting. Geoenergimåling av berggrunnen (TRT) Når et stort geoenergisystem skal installeres, må det utføres en TRT-måling for at det skal være mulig å optimere funksjonen til brønnparken og varmeanlegget. Målingen gir informasjon om berggrunnens termodynamiske egenskaper i området der energibrønnene skal etableres. Slik unngår vi en feildimensjonering av brønnparken. Planlegging av brønnparker Vi undersøker tomtens størrelse og eiendommens energibehov for å utrede forutsetningene for å utvinne geoenergi, slik vurderer vi hvordan geoenergi kan utnyttes på det aktuelle stedet. Antallet energibrønner, brønnenes dybde og avstanden mellom dem, må alltid bestemmes med utgangspunkt i eiendommens energibehov. I Rototec sørger vi for at brønnparken fungerer optimalt, ved hjelp av det internasjonale EED-programmet for planlegging og simulering.

Våre målgrupper:

Rototecs helhetsløsning egner seg for byggefirmaer, byggherrer, eiendomsforvaltere og eiendomseiere som vil ha en miljøvennlig geoenergiløsning som er optimert etter eiendommens behov, ved hjelp av pålitelige målinger.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Romerike 22. september 2020 | Bygg og anlegg Romerike 21. september 2021 | Bygg og anlegg Stavanger 14. september 2022 | Bygg og anlegg Trondheim 10. november 2022 | Bygg og anlegg Innlandet 22. februar 2023 | Bygg og anlegg Østfold 29. mars 2023 | Bygg og anlegg Vestfold/Telemark 03. mai 2023

Topp