Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Recover AS Hordaland

Adresse: Spelhaugen 16, 5147 Fyllingsdalen
Telefon: 47 815 55 555

Bransje: Byggmestere og tømrere, Riving og sanering, Skadesanering

Nettside: www.recover.no

Firmabeskrivelse

Recover Nordic er spesialister på opprydding etter brann-, vann- og miljøskader og er Nordens ledende selskap innen faget skadebegrensning.

Vi utfører også oppbygging etter skader, og er godkjent for ansvarsrett i flere klasser. Våre kunder er i første rekke forsikringsselskaper, men Recover Nordic har også oppgaver innenfor veftsindustrien, offshore, borettslag og i den offentlige sektor. Vi er til sammen mer enn 1000 ansatte i Norden, med ca 650 i Norge, og omsetningen i Norge er mer enn 600 mill. kroner.

Våre kunder og de skadelidte kan forholde seg til oss som en totalleverandør gjennom alle faser i skadesituasjonen.

Vi har engasjerte medarbeidere som jobber mot ett mål; å sørge for enkelhet, forutsigbarhet og rask leveranse når skaden har oppstått. Vårt motto og leverregel er "Tilbake til hverdagen. Så fort som mulig". Med andre ord hektisk, morsomt og utfordrende, hvor mennesket står i fokus.»

Det norske firmaet ble etablert som Sporty Skadeservice i 1975 og har siden 1997 vært eid av ISS Facility Services AS. Recover Nordic AS ble i 2013 etablert da ISS Skadeservice AS ble solgt til PE-fondet Agilitas.
Hovedadministrasjonen er i Oslo og vi har over 35 avdelinger som dekker hele landet.

Vår spesialkompetanse:

Recover Nordic er spesialister på opprydding etter brann-, vann- og miljøskader og er Nordens ledende selskap innen faget skadebegrensning

Våre målgrupper:

Forsikringsselskap, borettslag, kommuner, utbyggere, private oppdrag.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Stavanger 09. mai 2016 | Bygg og anlegg Stavanger 03. mai 2017 | Bygg og anlegg Haugesund 31. mai 2017 | Bygg og anlegg Bergen 06. november 2017 | Bygg og anlegg Bergen 23. mai 2022

Topp