Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Raadgiverhuset Moe & Partners AS

Adresse: Munkedamsveien 59 B, 0270 Oslo
Telefon: 911 49 100  Faks: 22 83 11 08

Bransje: Bedriftsrådgivning, Bemanning og rekruttering, Coaching

Nettside: www.raadgiverhuset.no
E-post: post@raadgiverhuset.no

Firmabeskrivelse

Raadgiverhuset tilbyr tjenester innen search og annonsert rekruttering av ledere og spesialister på ulike nivåer. Vi er et selskap med solid kunnskap og kompetanse innen rekruttering med bred ledererfaring fra flere bransjer.

Våre kunder søker etter personer som skaper verdiutvikling for dem. Raadgiverhuset benytter flere metoder for finne og velge den rette kandidat i hvert tilfelle. Vi benytter oss av et bredt nettverk i prosessen samt sertifiserte testverktøy som støtte i utvelgelsen.

Raadgiverhuset består av ledere med bred erfaring i rekruttering og ledelsesoppgaver.
Vår bakgrunn fra både norsk og internasjonalt næringsliv gjør at vi kan løse de mest krevende oppdragene.

Vår spesialkompetanse:

Executive Search Et aktivt, direkte og diskret søk i markedet etter den rette person, er ofte den mest effektive rekrutteringsmetode, når man ønsker å identifisere de beste kandidatene til nøkkelstillinger på ulikt nivå. Aktivt søk benyttes derfor når man søker personer med spesiell erfaring og bakgrunn, eller når behovet for diskresjon er særlig stort. Metoden gir kandidaten tid og rom til å reflektere rundt egen situasjon, karriere og personligutvikling i dialog med en erfaren rådgiver.

Våre målgrupper:

Topplederstillinger Administrative lederstillinger Spesialiststillinger Bygg/Anlegg/Eiendom Retail/ konsumentvarer/produktledelse Markedsføring og salgsledelse Regnskap/økonomi / finans Medier og kommunikasjon Helse IT/IKT Transport/fuel Human Resources Rådgivende konsulentvirksomhet

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Romerike 23. september 2014

Topp