Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

ProsjektCompaniet AS

Besøksadresse: Landfalløya 105, 3023 DRAMMEN
Postadresse: Postboks 9425, 3023 DRAMMEN
Telefon: 32 86 00 10

Bransje: Eiendomsutviklere, Prosjektledelse

Nettside: www.prosjektcompaniet.no
E-post: firmapost@prosjektcompaniet.no

Firmabeskrivelse

ProsjektCompaniet AS er rådgivere i prosjekt- og eiendomsutvikling som ivaretar byggherrefunksjonen vedrørende prosjektledelse, konseptutvikling, prosjekteringsledelse, byggeledelse samt takst, låneoppfølging og tilstandsrapport.

Vår erfaring og kompetanse starter allerede i konseptfasen hvor byggherre besitter en råtomt eller eiendom de ønsker å utvikle. Sammen med byggherren skal vi bidra til en lønnsom eiendomsutvikling med sterk faglighet og bred kompetanse. Når prosjektet er utviklet, starter selve gjennomføringen. Da trer vi inn i rollen som prosjektleder og byggherrerepresentant med de plikter det medfølger. Vi ivaretar byggherrefunksjonen under gjennomføringen av selve byggeriet frem til ferdigstillelse. 

Våre kunder er private og offentlige byggherrer.

Vår spesialkompetanse:

Kompetent ledelse i alle faser av byggeprosjektet. Analyse av prosjektmuligheter i tidligfase.

Våre målgrupper:

Våre kunder er byggherrer i privat og offentlig sektor.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Drammen 05. februar 2009 | Bygg og anlegg Drammen 02. juni 2010 | Bygg og anlegg Drammen 11. mai 2011 | Bygg og anlegg Drammen 21. mai 2014 | Bygg og anlegg Drammen 21. mai 2015 | Bygg og anlegg Drammen 23. mai 2017 | Bygg og anlegg Drammen 28. mai 2018

Topp