Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Prosjekt Forvaltning AS

Besøksadresse: Skustadgata 36, 1375 BILLINGSTAD
Postadresse: Postboks 89, 1375 BILLINGSTAD
Telefon: 66 84 89 30

Bransje: Eiendom og eiendomsforvaltning, Prosjektledelse, Rådgivende ingeniører

Nettside: www.prosjektforvaltning.no

Firmabeskrivelse

Det er krevende å vurdere tilstanden til en bygning. Da er det en fordel å kjenne til hva som var og er vanlig praksis for løsninger og materialbruk, for å kunne gi de riktige anbefalingene for riktige tiltak. Heldigvis har Jan Erik Thorsen en imponerende fartstid på feltet, innen både prosjektadministrasjon og byggforvaltning.
Jan Erik Thorsen har holdt på i mer enn 30 år og 15 år i rådgivningsfirma Prosjekt Forvaltning AS. Da har firma hatt diverse samarbeidspartnere. Arkitekter og ingeniører, takstmenn, og investorer. Vi opererer i et bredt spekter. Det går på prosjektering, beskrivelse for innhenting av anbud, prosjekt- og byggeledelse og tekniske tilstandsrapporter. Men også drift og forvaltning av fast eiendom. Han har også blitt engasjert av meglere og investorer rundt om i landet, ved kjøp av større næringseiendommer. Da er Jan Erik med før kontrakten underskrives. Han gir en full teknisk rapport, slik at man kan finne frem til en pris som svarer til byggets tekniske tilstand.

Vår spesialkompetanse:

Vår kompetanse er både prosjektadministrasjon, som står for den delen som går på rådgivning, uavhengig kontroll, prosjekt- og byggeledelse. Og på forvaltning, som går på rådgivning og den faktiske tekniske byggforvaltning. Vi er detaljorientert og har full oversikt i budsjettering, er målrettet og har fokus på det strategiske målet i gjennomføring av oppdrag.

Våre målgrupper:

Firma har avtaler med offentlige og private eiendoms eiere. Vi gjør tilstandsrapporter og beskriver hva som skal ut på anbud, får inn kontraherte entreprenører og følger opp jobben. Det har vi gjort for kommunale forvaltere, sameier og borettslag. Vi har også drevet med uavhengig kontroll og kostnadsberegning for reklamasjoner på overtagelse av nybygg og boliger. Med lang og bred erfaring, har vi alle forutsetninger for å gi et riktig bilde av forholdene ? og hvilke kostnader reklamasjonene kan medføre for kjøper.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Oslo 25. november 2013 | Bygg og anlegg Oslo 24. november 2014

Topp