Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Point Transaction Systems AS

Besøksadresse: Østre Aker vei 24, 0508 Oslo
Postadresse: Postboks 73 Økern, 0508 Oslo
Telefon: 23 24 74 00

Bransje: Bank og finans, IKT - Webløsninger

Nettside: point.no

Firmabeskrivelse

Point Transaction Systems AS utvikler og leverer betalingsterminaler og programvare for betaling til det norske markedet.

Point Transaction Systems AS ble etablert i Oslo i 1987. Vi har kontorer i Oslo og er en del av Point International, som har hovedsete i Stockholm og er representert i 11 land. Med mer enn 25 års erfaring innen elektronisk betalingsformidling har Point opparbeidet seg en ledende markedsposisjon innen løsninger for korttransaksjoner. Vi er markedsledende i Nord-Europa på leveranser av betalingsterminaler, og mer enn 650 000 betalingsterminaler med egenutviklet programvare er i daglig drift ute hos våre kunder, hvorav ca 50 000 i Norge.

Våre produkter og tjenester omfatter blant annet mobile og stasjonære betalingsterminaler og integrerte og selvbetjente betalingsterminaler. I tillegg kan vi tilby abonnement på betalingsløsninger, teknisk support og innbytteservice, utleie av betalingsterminaler, og salg av rekvisita til betalingsterminaler.

Vi har et ganske enkelt mål med våre tjenester - å gjøre din daglige virksomhet bedre.Vi tilbyr effektive betalingsløsninger for alle typer bedrifter, og vi gjør det med stolthet.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Romerike 23. september 2014

Topp