Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Park & Anlegg AS

Adresse: Sundløkkaveien 73, 1659 Torp
Telefon: 69 13 03 90

Bransje: Anleggsgartnere, Asfalt og veiarbeid, Avfallshåndtering, Betongarbeid og forskaling, Eiendomsutviklere, Entreprenør total, Maskinentreprenører og grunnarbeid, Murere, Offentlig, Riving og sanering, Rørleggere og VVS

Nettside: www.park-anlegg.no

Firmabeskrivelse

Siden etableringen av Park & Anlegg AS i 1997 av Jack Valleraune og Lars Erik Lunde, har utviklingen gått raskt og vi har underveis bygd oss opp til å bli en av de virkelig store maskinentreprenørene i region Øst. 270 ansatte skapte i 2022 en omsetning på 1038 mill kr.

Virksomhetene holder til i moderne lokaler ved E6 Sarpsborg, Sandesund syd, besøksadresse Sundløkkavn 73, siden des 2017. Verksted er lokalisert på Vister ved Grålum.

Park & Anlegg AS har viktige samfunnsoppdrag for Statens Vegvesen, Bane Nor, kommuner på Østlandet, offentlige og private næringsvirksomheter. Våre fagområder er grunnarbeid, utemiljø, VMT, bygg & konstruksjon og vedlikehold.

Vår vekst og posisjon kan vi takke våre flinke kompetente medarbeidere for, som står på hver dag for å skape en god og trygg arbeidsplass med fokus på fornøyde kunder.

Park & Anlegg har som en av de ledende maskinentreprenørene i regionen en stor bredde med både tyngre og lettere maskiner og kjøretøy. Vår maskinpark er moderne og vi fornyer oss jevnlig i takt med bransjens teknologiske utvikling.

Vi besitter også en del ulike spesialmaskiner for spesialoppdrag i tillegg til at vi leier maskiner og utstyr til ulike operasjoner i bla. tunneler etc. På transportsiden er vi utstyrt med både større og mindre kjøretøy. Vi utfører også transport av større enheter og utstyr som krever spesial-kompetanse og erfaring.

Vår spesialkompetanse:

o Kommunaltekniske anlegg o Grunnarbeid o Vei o Jernbane o Eiendom o Utemiljø o Bruer og konstruksjoner o Vedlikehold o Ytre Miljø

Våre målgrupper:

Offentlige , kommunale og private

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Romerike 15. mars 2016 | Bygg og anlegg Østfold 29. mars 2023

Topp