Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Olsen & Indrøy Hage Og Anlegg AS

Besøksadresse: Krokeideveien 141, 5244 Fana
Postadresse: Postboks 36 Fana, 5859 BERGEN
Telefon: 991 10 202

Bransje: Anleggsgartnere, Arkitekter, Boligbyggelag, Eiendom og eiendomsforvaltning, Grossister og utstyrsleverandører, Offentlig

Nettside: www.nermiljo.no
E-post: post@nermiljo.no

Firmabeskrivelse

Olsen & Indrøy hage og anlegg AS (O&I) ble etablert i 2003 som en videreføring av Olsen & Indrøy ANS, og utfører anlegsgartnertjenester, drifts- og vedlikeholdstjenester og komplette løsninger for parker og lekeplasser. Vårt kontor og lager er lokalisert på Krokeide i Fana.

Vår spesialkompetanse:

Siden 2002 har O&I vært forhandler av lekeapparater, fallunderlag og parktutstyr.Lek og park har siden oppstart vært prioritert med betydelig fokus på opplæring og kunnskap hos de ansatte. Kompetanse og kvalitet er avgjørende i et marked med utstrakte krav og regler til sikkerhet til både produkter og utførelse. O&I er forhandler for Søke Lekemiljø i Hordaland og Sogn & Fjordane, men våre montørteam utfører også oppdrag fra flere andre leverandører av lek-og parkutsyr. Driftsavdelingen er basert på offentlige vedlikeholdsavtaler og avtaler med private borettslag og sameier. Avdelingen disponerer nødvendig utstyrs- og maskinpark til helårsvedlikehold.

Våre målgrupper:

Forretningsfokus er rettet mot tjeneste og produktsalg til det profesjonelle, private og offentlige markedet- ingenting for stort, ingenting for lite.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Bergen 06. oktober 2011 | Bygg og anlegg Bergen 03. november 2014 | Bygg og anlegg Bergen 06. november 2017

Topp