Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Østlandet Gjenvinning As

Adresse: Vangsvegen 73, 2317 HAMAR
Telefon: 47 62553355

Bransje: Avfallshåndtering

Nettside: www.øg.no
E-post: post@ostlandetgjenvinning.no

Firmabeskrivelse

Østlandet Gjenvinning AS (ØG) ble etablert i 2003 og har vokst til en sentral aktør innen avfall, gjenvinning og transport og er i dag størst i Hedmark og Oppland.

ØG har i dag 42 ansette fordelt på kontorer og anlegg på Hamar, Elverum, Gjøvik, Lillehammer og Kongsvinger. Lillehammer og Kongsvinger er representert med datterselskapene Litra CS AS (100%) og Retura Glåma AS (66%).
ØG er en kompetansebedrift hvor de ansatte i konsernet har stor faglig kompetanse innen avfallsløsninger, gjenvinning, logistikk og rådgivning.

Vårt mål er å være ledende i Hedmark og Oppland, og bidra til miljøriktige avfallsløsninger for næringslivet. Det er derfor viktig for ØG at vi i desember 2006 ble sertifisert i henhold til ISO 9001 og 14001. Det sikrer miljømessige gode løsninger med en høy kvalitet for våre kunder.

ØG bidrar til Bærekraftig utvikling i avfallsbransjen lokalt og i samarbeid med våre kunder. ØG har valgt følgende bærekraftsmål for selskapet 9,12,13 og 17. Bærekraftsmål nr 17 blir viktig i vår jobbe sammen med våre kunder i tiden som kommer. I et tett samarbeid med myndigheter og kunder skal ØG bidra i det grønne skifte. Vi skal i 2022 presentere den 2. bærekraftsrapporten for selskapet.


Vår spesialkompetanse:

ØG ønsker å være en vesentlig aktør i Bygg og anleggs bransjen i Innlandet. Vi har over lang tid bygd opp kompetanse og konsepter for Bygg og anleggs bransjen. I tillegg ser vi at det vil i tiden som kommer være behov for å jobbe med bærekraftige løsninger i samarbeid med våre kunder, det blir en spennende reise. ØG er en total leverandør i avfallsbransjen lokalt i Innlandet.

Våre målgrupper:

Alle

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Hedmark / Oppland 12. februar 2014 | Bygg og anlegg Hedmark/Oppland 15. september 2016 | Bygg og anlegg Hedmark/Oppland 12. september 2017 | Bygg og anlegg Innlandet 24. mars 2022

Topp