Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

NCC Norge AS

Adresse: Sankt Hallvards vei 3 , 3414 Lierstranda
Telefon: 47 66 77 54 50

Bransje: Entreprenør total

Nettside: http:, , www.ncc.no

Firmabeskrivelse

NCC er et av Nord-Europas ledende bygg- og eiendomsutviklingsselskaper, med en omsetning på 58 milliarder SEK og 15.500 medarbeidere. Med den nordiske regionen som kjernemarked opererer NCC over hele verdikjeden med utvikling og bygging av boliger og næringseiendommer. NCC bygger også industrianlegg, offentlige bygninger, veier, anlegg og annen infrastruktur.

Vår spesialkompetanse:

NCC er et bygg- og anleggsselskap med ekspertise til å håndtere og lede kompleksiteten i en byggeprosess fra start til mål, skape en positiv påvirkning på og utvikling i samfunnet. NCC bygger skoler, barnehager, helsebygg, veier, jernbane, tunneler, kontor og mye mer. Vi utvikler og bygger badeanlegg i verdensklasse Vi har utviklet et konsept som gjør det mulig å realisere drømmen om nytt badeanlegg på en trygg og effektiv måte. Vi samarbeider tett med kommuner, rådgivere og brukere hvor vi som samspillsentreprenør aktivt bidrar i både utvikling og oppføring av badeanlegg og svømmehaller av høy kvalitet.

Våre målgrupper:

Private og offentlige byggherrer og eiendomsutviklere

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Drammen 05. februar 2009 | Bygg og anlegg Drammen 01. september 2020 | Bygg og anlegg Drammen 27. oktober 2021

Topp