Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Mpdesign AS

Besøksadresse: Sjøgata 40/42, 5. plan, 8006 BODØ
Postadresse: Postboks 627, 8001 BODØ
Telefon: 948 86 001

Bransje: Bedriftsrådgivning, Dokumenthåndtering, Foto, IKT - Webløsninger, Markedsføring, Media, PR-byråer, Reklamebyråer, Markedsundersøkelser

Nettside: www.mpdesign.no
E-post: internett@mpdesign.no

Firmabeskrivelse

mpDesign AS er et helhetlig web- og digitalt kommunikasjonsbyrå. Vi har gjennom de siste 14 årene utviklet vår egen responsive webløsning, mobilPLUSS, tilpasset mobile enheter for optimal brukeropplevelser.

mobilPluss er en kostnadseffektiv, fleksibel og brukervennlig publiseringsløsning for innholdsproduksjon, publisering og elektronisk distribusjon, samt responsmåling av informasjon for effektiv kommunikasjon, markedsføring, salg og kundepleie.

Vi er i dag seks medarbeidere som utvikler og designer helhetlige og kostnadseffektive digitale kommunikasjonsløsninger. Vi har gjennom mer en 22 år opparbeidet oss en solid og tverrfaglig kompetanse innen fagfeltet. Vi opererer i et nasjonalt marked hvor hovedtyngden av våre kunder befinner seg i Bodø og Nordland.

Med solid og helhetlig kompetanse innen kommunikasjonsstrategi, idé, grafisk design, webdesign og webteknologi, er vi godt kvalifisert til å løse enhver kommunikasjonsoppgave på en fremtidsrettet, profesjonell og kostnadseffektiv måte.

Vår spesialkompetanse:

Responsiv nettportal med eller uten nettbutikk og Klarna betalingsløsning. Leveranse av mobilPluss, en 100% responsiv / mobilvennlig nettportal. Nettbutikken har ferdig integrert betalingsløsning fra Klarna. For øvrig leverer vi alt fra kommunikasjonsstrategi, ide, logo og identitetsdesign, grafisk design, helhetlige kampanjer m.m.

Våre målgrupper:

Små, mellomstore og større bedrifter og organisasjoner som ønsker en kostnadseffektiv og helhetlig, responsiv/mobiltilpasset webløsning for kommunikasjon, markedsføring, salg og kundepleie. Fra lokale hudpleiebutikk ( www.dermika.no) til regional nettportal for ruteinfo. (www.177nordland.no)

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Nordland 15. oktober 2013 | Møteforum Oslo 26. mai 2014 | Møteforum Romerike 23. september 2014 | Møteforum Nordland 20. oktober 2014 | Møteforum Nordland 13. oktober 2015

Topp