Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Mesta AS

Adresse: , Postadresse: Postboks 253, 1326 Lysaker
Telefon: 05200

Bransje: Asfalt og veiarbeid, Betongarbeid og forskaling, Entreprenør total, Maskinentreprenører og grunnarbeid

Nettside: www.mesta.no
E-post: firmapost@mesta.no

Firmabeskrivelse

Mesta bistår oppdragsgiveren fra prosjektstart til arbeidet er fullført, og utfører alt fra småoppdrag til store komplekse anlegg. Vi bygger og vedlikeholder veier, tunneler og broer. I tillegg utfører vi grunnarbeider, etablerer infrastruktur til boligfelt etc. Mesta er en ledende aktør innen fjellsikring, rekkverk langs veg, tunnelrehabilitering, kviting av tunneler, betongrehabilitering og alt av drift og vedlikehold langs veg. Vi har utstyr og kompetanse til å påta oss alle typer oppdrag. Vi betjener det private næringsliv såvel som statlige og kommunale kunder.

Vår spesialkompetanse:

Mesta har spesialkompetanse innen flere fagfelt; renhold langs vei, tunnelrehabilitering, fjellsikring og tradisjonelle anleggsprosjekter for å nevne noen. Vi tilbyr kostebiler, slamsugere, vaske- og spylebiler, kviting av tunneler, skiltvask og vintervedlikehold.

Våre målgrupper:

Vi betjener det private næringsliv såvel som statlige og kommunale kunder.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Stavanger 29. mai 2008 | Bygg og anlegg Bergen 11. juni 2008 | Bygg og anlegg Oslo 03. november 2008 | Bygg og anlegg Bergen 07. november 2016 | Bygg og anlegg Bergen 06. november 2017

Topp