Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Magiske Øyeblikk AS

Adresse: Storgata 1, 2408 Elverum
Telefon: 62 43 19 00

Bransje: Markedsføring, Media, Skilt og dekor, Trykk og grafisk

Nettside: www.magiskeoyeblikk.no
E-post: post@magiskeoyeblikk.no

Firmabeskrivelse

Magiske Øyeblikk AS er et lite og selvstendig mediehus og reklamebyrå med god kompetanse og kontinuitet. Vi er utgiver av magasinene "Magiske Øyeblikk Hamar" og "Magiske Øyeblikk Elverum" som hver kommer ut 6 ganger i året med et samlet opplag pr utgivelse på 32.000 eks. Vi skriver redaksjonelt og produserer annonser og redaksjonelle sider hos oss. I tillegg til dette er vi et reklamebyrå som også tar på seg selvstendige redaksjonelle oppdrag. Vi prosjekterer og produserer gjerne oppdrag fra innsalg til ferdig distribuert produkt, vi har 10 års erfaring med den type oppdrag gjennom våre magasiner.
I våre nettutgaver gir vi ut alle redaksjonelle saker fra magasinene i tillegg til annet stoff - www.magiskehamar.no og www.magiskeelverum.no

Vår spesialkompetanse:

Magasinproduksjon fra start til slutt, evt kan vi komme inn og gjøre det som mangler. Eks grafisk produksjon og eller redaksjonelt. Vi formidler også trykk og distribusjon. Gjennom våre magasiner leverer vi annonsepakker og redaksjonell tekst. Vi bistår gjerne med markedsrådgiving til din bedrift. Vi gjøre alle typer grafiske oppdrag fra bok til visittkort.

Våre målgrupper:

Magasinene har alle typer kundestørrelser da vi er et annonsefinansiert tidskrift som kommer gratis ut til alle husstander og bedrifter i distribusjonsområdene. Vi lager reklame- og informasjonsmateriell for alle typer bedrifter og organinsasjoner.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Hedm./Oppland 24. oktober 2005 | Møteforum Hedm./Oppland 04. september 2006 | Møteforum Romerike 23. september 2014

Topp