Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Lørenskog Renhold & Service AS

Adresse: Marcus Thranes vei 7, 1470 Lørenskog
Telefon: 905 23 828

Bransje: Renhold og hygiene

Nettside: www.lorenskogrenhold.no
E-post: Post@lorenskogrenhold.no

Firmabeskrivelse

Vi (Lørenskog Renhold & Service AS) ønsker å presentere oss som eventuell samarbeidspartner. Lørenskog Renhold & Service AS har gjennom 28 år i bransjen god erfaring med alle typer renhold. Vi har pr i dag 15 ansatte og vi følger tariff og allmengjøringen ovenfor de ansatte. Våre priser skal være konkurransedyktige og reflektere det kvalitetsnivået våre kunder bestiller. Vi tilbyr optimale løsninger som bidrar til å nå oppdragsgivers mål for stabil kvalitet til rett kostnad.

Vi utfører:
Hovedrent, Byggrenhold, Oppskuring og boning, Daglig renhold, Kontorrenhold, Trappevask, Vindusvask, Brakkevask

Vi har alt nødvendig innen HMS, KS systemer og Internkontroller. Håper dere finner dette interessant og tar kontakt om dere måtte ønske Renhold av et stabilt firma. Vi er også Godkjent gjennom Arbeidstilsynet.

Vår spesialkompetanse:

Boning, Byggrenhold, Hovedrent.

Våre målgrupper:

Vi (Lørenskog Renhold& Service AS) har holdt på i ca. 30 år og er godt kjent med renhold både i borettslag, kontorer, Legekontorer, Tannleger, byggrenhold og hovedrent.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Romerike 23. september 2014 | Møteforum Oslo 11. mars 2015 | Møteforum Romerike 19. september 2018

Topp