Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

LMR arkitektur as

Adresse: Rosenkrantzgate 15, 0160 OSLO
Telefon: 47 23 31 12 50

Bransje: Arkitekter

Nettside: www.lmr-arkitektur.no
E-post: lmr@lmr-arkitektur.no

Firmabeskrivelse

LMR arkitektur as er et privat aksjeselskap som er eies av de ansatte, med historie fra 1965. Vi er 14 arkitekter med stor bredde i alder og kompetanse. Vårt motto « vi vil forbedre omgivelsene våre, hver dag ». I arbeidet vårt tar vi hver dag små og store valg som påvirker menneskers tilværelse. Ved å forankre disse valgene i felles verdier og referanser vil vi bidra til å gjøre morgendagen litt bedre enn gårsdagen. Vi arbeider innen hele spekteret av arkitektur og design.

En av firmaets partnere vil alltid være oppdragsansvarlig ved gjennomføringen av et prosjekt. Hvert oppdrag blir utført av en prosjektgruppe som består av arkitekter som alle kan være saksbehandlere for ulike typer oppdrag. Ved bare å benytte høyt kvalifiserte arkitekter har vi erfart at vi best sikrer kvaliteten på det arbeid som utføres, samtidig som vi lett kan sette inn ressurser der det er behov. Alle har kompetanse som tilfredsstiller medlemskap i NAL.

LMR arkitektur as er medlem i Arkitektbedriftene, StartBANK og Grønn byggallianse - vi er Miljøfyrtårn både for kontordrift og prosjektering! Sentral godkjenning i tiltakskl 3 for SØK og ARK.

Vår spesialkompetanse:

Vi har spisskompetanse på transformering av bygg, ombygging og utvikling av områder. Stor bredde og erfaring med boliger, studentboliger, næringsbygg, skoler og andre off. bygg. Våre viktigste arbeidsoppgaver er design, planlegging og prosjektering av bygg og interiører. Arbeidsområdene omfatter eiendomsutvikling, programmering og utredningsarbeid, regulerings- og utviklingsplaner, byforming og byutvikling, rehabiliteringer, ombygginger og nybygg. LMR arkitektur as arbeider for at nye og eksisterende bygg skal overoppfylle energiforskriften og har under prosjektering bygg som tilfredsstiller plusshus- og passivhus-standardene. Vi har prosjekter med Enovastøtte, Futurebuilt prosjekt, ZEB community og høyt fokus på bærekraft. Resirkulering av bygg og bygningsdeler gjennom rehabilitering og transformasjon jobber vi med i vår hverdag. Vi bruker MAKS kvalitetssikringssystem aktivt i alle prosjekter. Vi arbeider med offentlige bygg, kulturhus, skoler og administrasjonsbygg, samt større og mindre boliganlegg. Rehabiltering og ombygging av eksisterende bygningsmasse er også viktig satsningsområde både i fredete/bevaringsverdige bygninger, boliger og i industribygninger. Vi prosjekterer hele løpet i prosjekter fra reguleringsplaner via landskapsforming til interiør.

Våre målgrupper:

Private eiendomsutviklere og offentlige byggherrer som Statsbygg, Stortinget, fylkeskommuner og kommuner. Vi prosjekterer også for totalentreprenører, og andre private eiendomsaktører, en av de viktigste de siste årene er Studentsamskipnaden SiO.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Oslo 26. oktober 2010 | Bygg og anlegg Oslo 22. november 2017 | Bygg og anlegg Oslo 30. november 2023

Topp