Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Lmr Arkitektur AS

Adresse: Rosenkrantz\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'gate 15, 0160 OSLO
Telefon: 23 31 12 50

Bransje: Arkitekter

Nettside: www.lmr-arkitektur.no
E-post: lmr@lmr-arkitektur.no

Firmabeskrivelse

LMR arkitektur as er et privat aksjeselskap som er eies av de ansatte arkitektene Torstein Lømo, Jan Arnfinn Mork og Kay Erik Rosted. Det er kommet til tre juniorpartnere i 2017, dette vil styrke firmaet til å møte morgendagens utfordringer. Vi skiftet navn fra Telje-Torp-Aasen Arkitektkontor AS 01.09.2007.

En av firmaets partnere vil alltid være oppdragsansvarlig ved gjennomføringen av et prosjekt. Hvert oppdrag blir utført av en prosjektgruppe som består av ansatte arkitekter som alle kan være saksbehandlere for ulike typer oppdrag. Ved bare å benytte høyt kvalifiserte arkitekter som fagansatte har vi erfart at vi best sikrer kvaliteten på det arbeid som utføres, samtidig som vi lett kan sette inn ressurser der det er behov.

Vårt firma har nå 13 ansatte, arkitekter med variert bakgrunn og alder. Alle har utdanning fra de norske arkitektskolene, eller har tilsvarende eksamen fra utlandet.

Alle har kompetanse som tilfredsstiller medlemskap i NAL.

LMR arkitektur as er medlem i Arkitektbedriftene og NGBC - vi er Miljøfyrtårn!

Vår spesialkompetanse:

Vi har spisskompetanse på transformering av bygg, ombygging og utvikling av områder. Stor bredde i erfaring fra boliger, næringsbygg, kulturbygg og off. bygg. LMR arkitektur as arbeider for at nye og eksisterende bygg skal overoppfylle energiforskriften og har under prosjektering bygg som tilfredsstiller lavenergihus- og passivhus-standardene. LMR arkitektur as inngikk i 2006 avtale som pilotkontor for energieffektiv prosjektering. Vi arbeider med offentlige bygg, kulturhus, skoler og administrasjonsbygg, samt større og mindre boliganlegg. Rehabiltering og ombygging av eksisterende bygningsmasse er også viktig satsningsområde både i fredete/bevaringsverdige bygninger, boliger og i industribygninger. Vi prosjekterer hele løpet i prosjekter fra reguleringsplaner til interiør.

Våre målgrupper:

Private eiendomsutviklere og offentlige byggeherrer som Statsbygg, Forsvarsbygg, fylkeskommuner og kommuner. Vi prosjekterer også for totalentreprenører, og andre private aktører, en av de viktigste de siste årene er Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus - SiO.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Oslo 26. oktober 2010 | Bygg og anlegg Oslo 22. november 2017

Topp