Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Jobbdirekte AS

Adresse: Trudvangveien 67, 3117 Tønsberg
Telefon: 33 00 28 00

Bransje: Bedriftsrådgivning, Bemanning og rekruttering, Dokumenthåndtering, Markedsføring

Nettside: www.jobbdirekte.no
E-post: post@jobbdirekte.no

Firmabeskrivelse

Jobbdirekte AS er en spesialistleverandør innen medierådgivning, stilling ledig annonsering og digitale rekrutteringsverktøy.
Jobbdirekte.no er i dag en av Norges største jobbportaler og en effektiv rekrutteringskanal for både jobbsøkere og arbeidsgivere. Løsningen har høy brukervennlighet og gir en detaljert oversikt over hele annonserings- og rekrutteringsprosessen.
Gjennom å benytte våre produkter vil du frigjøre betydelig med tid og ressurser til den viktigste rekrutteringsoppgaven, ansettelsesbeslutningen. Vi forenkler administrasjonsprosessen og gir deg et online arbeidsverktøy som gir full oversikt over alle kandidater, dokumenter og kommunikasjon via Internett.
Våre medierådgivere kan også guide deg gjennom de utfordringene det nye digitale landskapet gir. Vi kombinerer både jobbportaler, søkemotorer (Google), sosiale medier (LinkedIn,Facebook) og nettaviser i kraftfulle digitale rekrutteringspakker.

Vår spesialkompetanse:

Medierådgivning Stillingsannonsering på nett (fag- og nettavissider, Google, Facebook, LinkedIn mm) og i avis/fagblader Digitalt rekrutteringsverktøy, JOBBsys (annonseproduksjon, søknadsmottak, kommunikasjonsmodul, dokumenthåndtering) Grafiske tjenester

Våre målgrupper:

Alle type bedrifter innen privat og offentlig sektor i hele Norge.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Romerike 23. september 2014

Topp