Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Ji Bygg AS

Adresse: Johan Herman Wessels Vei 99, 1542 VESTBY
Telefon: 47 64 98 33 00

Bransje: Entreprenør total

Nettside: www.jibygg.no
E-post: firmapost@jibygg.no

Firmabeskrivelse

J.I. Bygg er en totalentreprenør som har vært representert i byggenæringen siden 1979. Vi har vårt hovedkontor i Vestby i Viken, og utfører oppdrag for offentlige og profesjonelle private oppdragsgivere. Våre prosjekter er hovedsakelig lokalisert i Oslo og Viken, men opp gjennom årene har vi ferdigstilt et mangfold av prosjekter over hele landet, som offentlige bygg, hoteller, kjøpesentre, boliger, skoler, tekniske anlegg og nærings- og industribygg.
Vi har en solid posisjon i markedet og er et etablert varemerke som innbyr til tillit, og som forbindes med kvalitet og gjennomføringsevne. Bærekraftig og verdiskapende for eiere, kunder, samfunn og miljø.

Vår spesialkompetanse:

Rehabilitering og nybygg. Prosjektutvikling fra tidligfase i samspill med utbygger. Har gjennomført en rekke BREEAM-prosjekter både for offentlige og private utbyggere. Har egne håndtverkere i tømrerfaget, og er godkjent lærebedrift.

Våre målgrupper:

Offentlige og profesjonelle private oppdragsgivere som ønsker rammeavtale på håndtverkstjenester, eller anbud på alle slags entrepriseoppdrag innenfor rehabilitering og nybygg.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Oslo 20. november 2012 | Bygg og anlegg Oslo 24. november 2014 | Bygg og anlegg Oslo 01. desember 2022

Topp