Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Høyden AS

Adresse: Hasleveien 15 E, 0571 Oslo
Telefon: 47 95907038

Bransje: Eiendom og eiendomsforvaltning, Fasadearbeid, Overflatebehandling, Rådgivende ingeniører

Nettside: www.hoyden.no
E-post: mail@hoyden.no

Firmabeskrivelse

Høyden er et selskap som leverer løsninger og tjenester på bygg og industriinstallasjoner der arbeid i tau (tilkomsteknikk) er foretrukket arbeidesmetode. Løsninger i form av spesialtilpassede systemer som fast eller midlertidig monteres på bygg for å oppnå bedre sikkerhet og tilkomst for vedlikehold. Tjenester i form av vask, vedlikehold og inspeksjon på allerede oppførte næringsbygg. Høydens drift og eksistens er bygget opp rundt sikkerhet. Våre tilkomstteknikere er alle sertifisert innen SOFT, eller IRATA og har lang erfaring med arbeid i tau som metode.

Vår spesialkompetanse:

For entreprenører leverer vi, i tillegg til å sikre arbeid i høyden på byggeplassen, spesialtilpassede adkomstsystemer for fremtidig effektivt vedlikehold av bygget, som er visuelt svært diskrete. For eiendomsforvaltere leverer vi en rekke vedlikeholdstjenester på fasader og innvendige atrium der lift og stillas ikke kommer til. Våre løsninger er kostnadseffektive, trygge og bærekraftige.

Våre målgrupper:

Eiendom og eiendomsforvaltning, entreprenører

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Oslo 22. november 2017 | Bygg og anlegg Oslo 26. november 2019 | Bygg og anlegg Drammen 01. september 2020

Topp