Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Håndverkeriet AS

Adresse: Sandakerveien 100 B, 0484 OSLO
Telefon: 67 11 65 65

Bransje: Byggmestere og tømrere, Entreprenør total, Malere og gulvlegging

Nettside: www.handverkeriet.no
E-post: post@handverkeriet.no

Firmabeskrivelse

Håndverkeriet AS har spesialisert seg innen rehabilitering, ombygging og tilbygg av alle typer bygninger. Vi har mestere, håndverkere og lærlinger innen tømrer, maler, byggtapetsering og gulvlegging. I tillegg har vi samarbeidsavtaler med øvrige fag som rør, elektro, ventilasjon, mur- og flislegging. Dermed kan vi om ønskelig påta oss totalentrepriser, hovedentrepriser og generalentrepriser i tillegg til serviceoppdrag for profesjonelle eiendomsbesittere.
Vi har utført en rekke prosjekter i sykehus, skoler, hoteller og kontorer i full drift. Dette har gitt oss verdifull erfaring og kompetanse på å være "usynlige", og ikke minst ivareta arbeidsmiljø og sikkerhet, når vi utfører oppdrag i eksisternede bygg.

Vår spesialkompetanse:

Håndverkeriet har spesielt seg på å utføre arbeid i eksisterende bygg, og har spisskompetanse på å utføre arbeid i bygninger i drift med et minimum av ulemper for brukere av bygget.

Våre målgrupper:

Profesjonelle byggherrer, både offentlige og private.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Oslo 25. november 2013 | Bygg og anlegg Oslo 24. november 2014 | Bygg og anlegg Oslo 26. november 2019

Topp