Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Georg Andresen & Sønner AS

Adresse: Hoffsveien 23, 0275 Oslo
Telefon: 93279000

Bransje: Entreprenør total

Nettside: www.gas.no
E-post: firmapost@gas.no

Firmabeskrivelse

Georg Andresen & Sønner AS (GAS) er et entreprenørfirma med geografisk arbeidsområde i Oslo og omegn. Selskapet har 20 ansatte med egen bemanning for utførelse av betong- og tømrerarbeider. GAS utfører oppdrag i alle typer entrepriser for offentlige og private utbyggere. Selskapet er en 4. generasjonsbedrift med røtter 100 år tilbake i tid og har en referanseliste med en lang rekke spennende og utfordrende prosjekter.

Vår spesialkompetanse:

GAS har de siste årene jobbet med prosjekter med passiv-/plusshus ambisjoner og besitter god kompetanse innenfor dette området. I tillegg til nybygging av kontor- og forretningsbygg, har vi de siste årene uført flere krevende rehabiliteringsjobber for både private og offentlige kunder. I samarbeid med våre arkitektpartnere, har vi blitt spesialister på bygging av barnehager. Vi har også spisserfaring med bygging både for Bilia og Porsche.

Våre målgrupper:

Georg Andresen & Sønner AS er et entreprenørfirma med geografisk arbeidsområde i Oslo og omegn. Vi påtar oss alle typer entrepriser for offentlige og private utbyggere; nybygg og rehabilitering.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Oslo 22. november 2017 | Bygg og anlegg Oslo 22. november 2018 | Bygg og anlegg Oslo 26. november 2019 | Møteforum Bygg og anlegg Oslo 17. mars 2021

Topp