Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

FLOW Meisingset VVS AS

Adresse: Grini Næringspark 3, 1361 Østerås
Telefon: 67 53 21 61

Bransje: Annen bransje, Entreprenør total, Industri og mekanisk, Isolering, Kuldeteknikk, Mekanisk Industri, Rørinspeksjon, Rørleggere og VVS, Rådgivende ingeniører, Ventilasjon

Nettside: https:, , flow-vvs.no, meisingset-vvs
E-post: meisingset@flow-vvs.no

Firmabeskrivelse

FLOW Meisingset VVS ble etablert i 1949, holder til sentralt i Stor Oslo og er i dag en velkjent og solid rørentreprenør med en ledende posisjon i drift og vedlikeholds markedet.
Kompetanse, kvalitet og innovative løsninger setter oss i stand til å gjennomføre enhver teknisk entreprise.
FLOW Meisingset VVS er en konkurransedyktig og fleksibel samarbeidspartner som alltid setter kunden i fokus.
Utfordrende og komplekse prosjekter har gitt oss solid erfaring og vi yter alltid det lille ekstra innen kvalitet og service.
Hos oss får du trygghet for gjennomføringen og gode opplevelser som synliggjør oppmerksomheten vi har på effektivitet og kvalitet i alle prosesser.
Medarbeiderne er vår viktigste resurs og vi jobber aktivt med rekruttering og utvikling av våre medarbeidere og lærlinger.
Vi viser omsorg for våre kunder og stolthet, respekt og pålitelighet kjennetegner vår organisasjon og kultur.

Vår spesialkompetanse:

Vi har spesielt god kompetanse og erfaring innen energieffektivisering av varme og kjøleanlegg samt kontroll, utbedring og service av sprinkleranlegg.

Våre målgrupper:

FLOW Signatur -total drift og vedlikehold FLOW Meisingset VVS bidrar med kompetanse og kvalitet til drift, vedlikehold og reparasjoner av dine tekniske installasjoner innen rør, klima og elektro. - Spar penger og reduser energiforbruket med forebyggende teknisk vedlikehold som ivaretar verdien av eiendommene dine. - Med behovsbasert teknisk service og vedlikehold tar vi vare på dine verdier. FLOW Group har utviklet servicekonseptet FLOW Signatur? der vi setter planlagt vedlikehold i system. Ett kontaktpunkt med tilgang til rør-, elektro- og klima tjenester over hele landet. FLOW Signatur: - Er den komplette løsningen for forebyggende vedlikehold, og kvalitetssikrer dine byggtekniske anlegg. - Er et tverrfaglig fleksibelt konsept innen rør, klima og elektro, og er utviklet med spesielt fokus på miljø, energi og inneklima. - Konseptet passer til ulike typer bygg, som f.eks. kontorer, hoteller, butikker, kjøpesentre, verksteder, restauranter, frisørkjeder, osv. Du kan velge innen fagområder og servicenivåer, slik at du får en tilpasset tjeneste som passer akkurat deg og ditt bygg. FLOW Signatur gir deg: - En serviceavtale for ett fag eller på tvers av flere fag. - Muligheten til å redusere kostnadene ved service betraktelig. - En forebyggende, langsiktig og helhetlig vedlikeholdsplan, som inkluderer produsentenes krav til vedlikehold av produkter. - Jevnlige kontroller i henhold til gjeldende lover og forskrifter. - Forutsigbar driftsøkonomi og en konkurransedyktig bygningsmasse. - Mulighet til å spare energiforbruk ved valg av riktige løsninger. - Trygghet til å fokusere på det du skal, ved at vi fokuserer på det vi kan. Vi skreddersyr vedlikeholdsavtaler for alle typer byggtekniske anlegg tilpasset din kompetanse, struktur og driftsorganisasjon.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Oslo 30. november 2023

Topp