Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Flow Bredesen Elektro AS

Adresse: Skrubbedalsveien 1, 4848 Arendal
Telefon: 47 48162492

Bransje: Belysning, Elektroinstallasjon, Entreprenør total

Nettside: https:, , www.flow-elektro.no,
E-post: bredesen@flow-elektro.no

Firmabeskrivelse

FLOW Bredesen Elektro skal være en kompetent, profesjonell og pålitelig samarbeidspartner som gir kunden trygghet for en profesjonell gjennomføring også av de mest krevende prosjekter og kontrakter.

Vi skal skape og sikre varige verdier for våre kunder.

Det er ikke bare en håndverksmessig utførelse våre kunder kjøper av oss. De kjøper en kvalitetssikret løsning. Den håndverksmessige utførelsens ønskede resultat bygger på inngående kunnskap, omfattende og spesialisert kompetanse, og bred erfaring. Vår kompetanse og gjennomføringsevne bidrar slik til å gi våre kunder sikker drift og nye oppdrag.

Vår evne til å sikre kundens hverdag og gjennomføre prosjekter til avtalt tid og pris, viser seg i det vi gjør. Vi holder det vi lover og gjør det vi sier vi skal gjøre. Vi er lojale mot kunden, prosjektet og hverandre, og anstrenger oss for å innfri de forventninger som kunden til enhver tid har til oss.

God planlegging og sterk gjennomføringsevne er egenskaper og kvaliteter som vi ønsker at kundene skal forbinde og omtale oss med.

Vår spesialkompetanse:

Vi har sertifisert personell på NEK405 1 - 3 elkontroll næring og termografi. Og tilbyr skreddersydde løsninger til på internkontroll til eiendoms forvaltere gjennom vår service og rammeavtale FLOW Signatur.

Våre målgrupper:

B2B Entreprenører Eiendoms forvaltere Eiere av næringseiendom

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Sørlandet 25. januar 2024

Topp