Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Fbt Ventilasjon AS

Besøksadresse: Kvernatunvegen 3, 5346 Ågotnes
Postadresse: Postboks 84, 5346 Ågotnes
Telefon: 56 31 26 31

Bransje: Ventilasjon

Nettside: fbtvent.no
E-post: fbt@fbtvent.no

Firmabeskrivelse

FBT Ventilasjon (tidligere F. B. Trading) ble etablert i 1985 i forbindelse med at salg av ventilasjonsprodukter ble skilt ut fra vårt søsterselskap Fjell Blikk.

Vi holder til på Ågotnes utenfor Bergen med moderne kontorer og et stort varelager i samme bygg. Vi har i dag 12 dyktige medarbeidere som kan gi gode råd og løsninger til ventilasjon og sentralstøvsuger.

Vår visjon er å tilby våre kunder frisk luft i hjemmet og på arbeidsplassen

Vi ivaretar hele prosessen fra prosjektering (inntegning), lagerføring, pakking og forsendelse helt frem til utstyret er levert direkte på byggeplass. Ved å lagerføre produktene på Ågotnes, kan vi tilby rask og sikker levering

Vår spesialkompetanse:

Vi er en bedrift med kompetanse innen ventilasjon og innemiljø. Vi kan anbefale akkurat det ventilasjonsanlegget som passer best. Rådgivning og kompetanse er kanskje våre viktigste produkter i vårt lokale marked, og dette har høy prioritet i vår organisasjon.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Bergen 07. november 2016 | Bygg og anlegg Bergen 06. november 2017 | Bygg og anlegg Bergen 05. november 2018 | Bygg og anlegg Bergen 28. oktober 2019

Topp