Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Espira Gruppen AS

Besøksadresse: Fotveien 12, 4250 KOPERVIK
Postadresse: Postboks 353, 4291 KOPERVIK
Telefon: 52 84 50 20

Bransje: Annen bransje, Entreprenør total

Nettside: www.espira.no
E-post: post@espira.no

Firmabeskrivelse

Espira har daglig omsorgen for omkring 9000 barn i nærmere 100 barnehager i Norge. Over 2500 ansatte sørger for at barna får «en fantastisk start på livet»- vår visjon. Espira er heleid av AcadeMedia AB, en av Europas største aktører innen barnehage, skole og voksenopplæring og driver over 220 barnehager i Norge, Sverige og Tyskland.
Espira har som mål å være ledende på kunnskap om barn. Våre satsingsområder er Realfag, Språk og Bevegelse. Vi samarbeider bla. med Forskerfabrikken og Ungt Entreprenørskap. Våre barnehager får kompetanseheving og støtte/verktøy til å arbeid med allsidige forskningsaktiviteter i barnehagen.
Espira har lang erfaring med bygging og etablering av nye barnehager. Vi får svært gode tilbakemeldinger på vår gjennomføringsevne og er kjent for å være en god samarbeidspartner.
Vår kompetanse kan være nyttig for eiendomsutviklere og boligbyggere som skal prosjektere boligprosjekter med integrerte barnehager.
Les mer på www.espira.no

Vår spesialkompetanse:

Bygging og drift av barnehager. Espira har egen barnehagearkitekt.

Våre målgrupper:

Kommuner, eiendomsutviklere, entreprenører, boligbyggelag mv.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Oslo 20. november 2012 | Bygg og anlegg Stavanger 13. mai 2013 | Bygg og anlegg Bergen 03. november 2014 | Bygg og anlegg Stavanger 11. mai 2015 | Bygg og anlegg Bergen 06. november 2017

Topp