Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Eptec Energi AS

Adresse: Biskop Jens Nilssøns gate 5, 0659 Oslo
Telefon: 23 24 46 60

Bransje: Energi, Kuldeteknikk, Prosjektledelse

Nettside: www.eptec.no
E-post: eptec@eptec.no

Firmabeskrivelse

EPTEC er et ingeniørfirma med mangeårig erfaring som opererer innen energi- og prosessteknikk, med hovedkontor i Oslo og avdelingskontorer i Moss, Lillehammer og Trondheim som sørger for salg og servicetjenester landet rundt. Som kulde- og varmepumpe entreprenør har EPTEC utviklet og opparbeidet erfaring over 40 år - også med utførelse av totalentrepriser.

EPTECs konkurransekraft består i høy ingeniørkompetanse og faglig kunnskap, samt kreativitet i produktutvikling. De søker å benytte miljøvennlige konsepter med lavt energiforbruk og lydnivå samt benytte miljøvennlige kuldemedier.

Et anlegg fra EPTEC blir spesifikt prosjektert etter kundens behov og i henhold til Norsk Kuldenorm og andre gjeldende forskrifter. Optimalt valg av utstyr oppnås ved hjelp av moderne selekteringsverktøy og installasjon av utstyr utføres i samsvar med god håndverkstradisjon. Gjennom samarbeid med noen av Europas ledende produsenter av kjøletekniske produkter har EPTEC til enhver tid det mest avanserte utstyret tilgjengelig for sine kunder.

Vår spesialkompetanse:

EPTEC har flere års erfaring med varme- og kuldeanlegg med miljøvennlig kjølemedie, som CO2 og NH3, i tillegg til ordinære kjølemedier.

Våre målgrupper:

Vårt primære virksomhetsområde vært tradisjonelt sett vært rettet mot bygg/anlegg- og prosessindustri, samt fjernvarme og energisentraler.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Oslo 24. november 2014 | Bygg og anlegg Hedmark / Oppland 10. februar 2015

Topp