Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Donar AS

Adresse: Espehaugen 40, 5258 Blomsterdalen
Telefon: 55 98 09 00

Bransje: Betongarbeid og forskaling, Byggmestere og tømrere, Entreprenør total, Murere, Fasadearbeid

Nettside: www.donar.no
E-post: post@donar.no

Firmabeskrivelse

DONAR AS er et entreprenørfirma med bred kompetanse og erfaring innen nybygg og rehabilitering. Vi vil gjerne komme i kontakt med utbyggere som vi kan samarbeide med!
Vi utfører prosjekter for private og offentlige byggherrer i både delt og totalentrepriser. Dette inkluderer alt fra grunnarbeid til ferdigstilling av bygg.
Vi har egne fagfolk innenfor områdene: betong, tømmer og mur- og pussarbeider.
Vi har 4 mestere i bedriften, og er godkjent lærlingbedrift. Vi har et bredt nettverk av samarbeidspartnere innenfor tekniske fag, rådgivere og arkitekter. Vi har sentral godkjennelse som prosjekterende i tiltaksklasse 2 og utførelse i tiltaksklasse 3. Dette gjør oss i stand til en foretrukket samarbeids-partner til byggherrer og eiendoms-besittere i vårt distrikt. Vi har en årlig omsetning på kr. 130 mill. Vi er totalt 45 ansatte.




Vår spesialkompetanse:

Hoved og totalentrepriser både innenfor nybygg og rehab. Delte entrepriser tømmer, mur og puss, betong og forskalings arbeider.

Våre målgrupper:

Eiendomsutviklere, utbyggere, offentlige byggherrer.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Bergen 07. november 2016 | Bygg og anlegg Bergen 06. november 2017 | Bygg og anlegg Bergen 05. november 2018

Topp