Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Buskerud Blikk og Montasje AS

Adresse: Eikveien 3, 3036 DRAMMEN
Telefon: 32 20 86 20

Bransje: Blikkenslagere og takarbeid

Nettside: www.buskerudblikk.no
E-post: firmapost@buskerudblikk.no

Firmabeskrivelse

Buskerud Blikk & Montasje AS arbeider med anbud, prosjektering og montasje av alle typer tak- og fasadearbeider - både for private boliger, forretnings- og industribygg, institusjoner og større offentlige prosjekter. Vi har egen stor produksjon på Eikhaugen i Drammen hvor vi tilvirker og skreddersyr tak- og fasadeprodukter i alle tenkelige metalltyper. Våre montører har lang fartstid innen fagene blikkenslageri, taktekking, tømring og fasadearbeider. Vi driver også utstrakt virksomhet innen service, vedlikehold og reparasjon av tak.

Vår spesialkompetanse:

Vårt firma, som ble etablert i 1993, har både blikkenslagermestere, tømrermester og montører med lang fartstid innen taktekking, blikk- og fasadearbeiderarbeider. Vårt fokus baseres på vårt verdisett: ANSVARLIGHET-PUNKTLIGHET-KOMPETANSE og GOD SERVICE. I tillegg til produksjonen har vi også egen butikk på Eikhaugen hvor vi selger alle typer takstein, takplater, papp, shingel, renner, nedløp m.m., samt eletroverktøy og festemateriell.

Våre målgrupper:

Våre hovedmålgrupper er håndverkere, entreprenører, borettslag og eiendomsutviklere. I tillegg har vi stort fokus på takomlegginger for private kunder.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Drammen 07. mai 2007 | Bygg og anlegg Drammen 05. februar 2009 | Bygg og anlegg Drammen 02. juni 2010 | Bygg og anlegg Drammen 11. mai 2011 | Bygg og anlegg Drammen 28. mai 2013 | Bygg og anlegg Drammen 23. mai 2017

Topp