Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Betonmast Østfold AS

Besøksadresse: Kalnesveien 1, 1713 Grålum
Postadresse: Postboks 9416 Grønland, 0135 Oslo
Telefon: 47 22 17 54 80

Bransje: Eiendomsutviklere, Entreprenør total

Nettside: www.betonmast.no
E-post: ostfold@betonmast.no

Firmabeskrivelse

Betonmast er et av Norges største entreprenør- og eiendomsutviklingskonsern.
Etablert i 2006, omfatter i dag 9 entreprenørselskaper lokalisert i de største markedene i Norge. Betonmast er en del av AF Gruppen.

Betonmast Østfold ble etablert som et datterselskap i 2008 og er sterkt tilstede i lokalmarkedet. Prosjektporteføljen består av blant annet skoler, kontor- og lagerbygg, industrianlegg, boliger, hoteller og svømmeanlegg.

Organisasjonen består av mange høyt kompetente medarbeidere med lang og allsidig bakgrunn fra entreprenørbransjen.

De fleste av våre prosjekter er et resultat av et tett og åpent samarbeid med kunden, også i utviklingsfasen. Gjennom god dialog og gjensidig forståelse strekker vi oss langt for å imøtekomme alle involverte aktører i prosjektet. Byggene skal alltid leve opp til kundens forventninger, både i form av kvalitet, tidsrammer og avtalt pris.

Vår spesialkompetanse:

Spesialkompetanse i utvikling av totalentreprise og vi besitter bred erfaring i både forprosjekt og gjennomføring i samspill for offentlige og private kunder.

Våre målgrupper:

Private og offentlige byggherrer.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Østfold 09. februar 2016 | Bygg og anlegg Østfold 10. februar 2020 | Bygg og anlegg Østfold 28. april 2022 | Bygg og anlegg Østfold 29. mars 2023 | Bygg og anlegg Østfold 18. april 2024

Topp