Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Backe Prosjekt AS

Besøksadresse: Fornebuveien 11, 1366 LYSAKER
Postadresse: Postboks 358, 1326 LYSAKER
Telefon: 47 23 39 23 23

Bransje: Eiendomsutviklere, Prosjektledelse

Nettside: www.backe.no

Firmabeskrivelse

Backe Prosjekt driver aktivt som byggherre innen utvikling av bolig, næringseiendom og offentlige bygg. Vi utvikler prosjekter alene eller i samarbeid med grunneiere, partnere og investorer. Backe Prosjekt har solid erfaring innen prosjektutvikling og -ledelse, og arbeider for å bli et av landets ledende miljøer innen prosjektutvikling i Sør-Norge. Selskapet benytter anerkjente arkitekter og ledende tekniske rådgivere. Vi henter ofte produksjonskompetanse og produksjonskapasitet fra entreprenørselskapene i BackeGruppen, men samarbeider også med andre entreprenører. Vi legger stor vekt på godt samarbeid med involverte aktører for å sikre effektive prosesser, fra regulering til overlevering. Vi prioriterer kvalitet og profesjonalitet i alle deler av vårt arbeid.

Vår spesialkompetanse:

Byggherrekompetanse (prosjektutvikler og prosjektleder for gjennomføring) på prosjekter innen bolig, næringsbygg og OPS.

Våre målgrupper:

Privat og offentlig marked innenfor boliger, næringsbygg og OPS

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Hedmark / Oppland 12. februar 2014 | Bygg og anlegg Hedmark / Oppland 10. februar 2015 | Bygg og anlegg Hedmark/Oppland 12. september 2017 | Bygg og anlegg Innlandet 24. mars 2022

Topp