Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Asplan Viak AS

Adresse: Abels gate 9, 7030 Trondheim
Telefon: 67 52 52 00

Bransje: Arkitekter, Rådgivende ingeniører

Nettside: www.asplanviak.no
E-post: trondheim@asplanviak.no

Firmabeskrivelse

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør- og arkitektfirmaer. Selskapet har i snart 60 år bistått med tverrfaglig rådgivning og analyser til offentlig og privat virksomhet. Vi har ca. 900 medarbeidere, fordelt på over 30 kontorsteder. Virksomheten er organisert i to divisjoner: Plan og Arkitektur og Bygg og Infrastruktur. Asplan Viak eies av Stiftelsen Asplan.
Våre rådgivere representerer mange fagfelt. Vi jobber ofte i tverrfaglige team og ønsker å utvikle helhetlige, miljøriktige og funksjonelle løsninger i dialog med våre oppdragsgivere. Tverrfaglig team er en gjennomgående arbeidsmetode i Asplan Viak.

Vår spesialkompetanse:

Asplan Viak har kompetanse innenfor: Arkitektur, By- og arealplanlegging, Bygg og anlegg, Energi og miljø, Geoinformasjon og visualisering, Landskapsarkitektur, Samferdsel, Samfunnsanalyse, Samfunnsplanlegging, Tekniske installasjoner, Vann- og miljøteknikk.

Våre målgrupper:

Ta kontakt!

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Trondheim 22. november 2007 | Bygg og anlegg Trondheim 04. desember 2008 | Bygg og anlegg Trondheim 02. november 2009 | Bygg og anlegg Trondheim 23. november 2010 | Bygg og anlegg Trondheim 10. juni 2013 | Bygg og anlegg Trondheim 27. november 2017 | Møteforum Bygg og anlegg Trondheim 18. november 2019

Topp