Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Alliance arkitekturstudio as

Adresse: Akersbakken 12, 0172 OSLO
Telefon: 22 36 40 44

Bransje: Annen bransje, Arkitekter, Interiørarbeid, Prosjektledelse

Nettside: www.allark.no
E-post: post@allark.no

Firmabeskrivelse

Alliance arkitektutstudio AS ble etablert i 2005. Vi er 21 medarbeidere og lokalisert i Oslo. Staben vår består av arkitekter, landskapsarkitekter, arealplanleggere og grafisk designer. Alliance skal være en spydspiss i bærekraftig utviklings- og prosjektarbeid for våre oppdragsgivere. Vi fremholder å være en inkluderende og kreativ arena for våre medarbeidere, samarbeidspartnere og oppdragsgivere. Vi er byggende arkitekter og er målrettet for best mulig arkitektoniske kvaliteter, med å skape innovative og bærekraftige løsninger i våre prosjekter. Våre medarbeidere besitter en sammensatt spisskompetanse på prosjektering med vekt på hurtig og beslutningsdyktig gjennomføring av konsepter, utviklingsplaner og visualisering. Oppdragene våre er geografisk spredd med hovedtyngden i Oslo-regionen, Rogaland og Hordaland/Bergen. For tiden jobber vi med skoler og boligprosjekter i søknads- og byggefase, samt plansaker i Oslo, Drammen og Stavanger-området. Oppdragsgivere er primært profesjonelle utbyggere og kjente aktører innen prosjektutvikling og entreprenørvirksomhet.

Vår spesialkompetanse:

Bygg, utviklings- og reguleringsplaner, med vekt på bærekraft, sirkularlitet, transformasjon og byutvikling. Konseptutvikling og prosjektering av bygg. Kontoret har særlig erfaring med boligprosjekter, skoler, kontorbygg, hotell, samt barnehager og kulturbygg, men også ikonbygg som restaurant Ling-ling på Aker brygge og Steinboligen på Finse.

Våre målgrupper:

Private og offentlige eiendomsutviklere, kommuner (planarbeid, analyser, utredninger, prosjektering og realisering av bygg), entreprenører og utbyggere.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Drammen 02. juni 2010 | Bygg og anlegg Drammen 23. mai 2017 | Bygg og anlegg Oslo 22. november 2017 | Bygg og anlegg Drammen 28. mai 2018 | Bygg og anlegg Oslo 26. november 2019

Topp